• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Milić

08.04.2022

07:05

FOLKER NASTAVLJA DA OTKRIVA PRLJAVE TAJNE ROKERA Lukas: Bajaga je tražio da mu nabavljam drogu

printscreen

Estrada

FOLKER NASTAVLJA DA OTKRIVA PRLJAVE TAJNE ROKERA Lukas: Bajaga je tražio da mu nabavljam drogu

Podeli vest

Aca Lukas nastavlja da otkriva najprljavije tajne Momčila Bajagića Bajage!

Folker tvrdi da mu je roker, dok su bili zajedno u Americi, tražio da mu nabavlja drogu!

Njih dvojica su nastavili medijski rat nakon što je juče Aca izjavio za Informer kako se Bajaga "bode u venu, da je na heroinu, da treba da se leči u Drajzerovoj...", a on je uzvratio da je "smešno da Lukas bilo šta priča o narkomaniji".

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Nastavlja se estradni rat između Ace Lukasa i Momčila Bajagića Bajage

Duhovit

Aca Lukas je burno reagovao na ove njegove reči.

- Ja sam smešan jer sam duhovit čovek, a on je tužan! A nisam mu bio smešan kada je tražio da mu nađem dilere po Americi da se drogira! Naravno da mu nisam izašao u susret - priča Aca u dahu.

Popularni pevač tvrdi da je roker ipak uspeo da nabavi narkotike, ali je upao u probleme.

- Momčila poznajem 30 godina, družili smo se, vodio sam ga u provod po Americi... Tad me je molio da ga branim od dilera koji su ga jurili po Čikagu! Ljudi, spasavao sam ga od dilera! - priča Aca, ne želeći da otkriva kako je uspeo da spasi nekadašnjeg prijatelja.

Nakon najave da će "Bajagu ošamarati i tako mu vratiti sedu kosu, koju maže imalinom", Aca se ponovo našao u ulozi rokerovog "frizera".

Foto: printscreen

Aca Lukas opleo po Bajagi

- Bajaga je smešan s onom mrtvom mačkom na glavi! Treba da nađe nekog da mu sredi tu jeftinu "imalin" kosu! - pecnuo je Lukas još jednom svog kolegu.

Bajaga je ranije rado odgovarao Lukasu na prozivke, opisujući ga kao "manekena za drogu", ali je juče povukao ručnu. Do zaključenja ovog broja nije odgovarao na naše pozive.

Šimikama po b*lji

Podsetimo, Lukas i Bajaga započeli su rat na festivalu Pesma za Evroviziju.

- U bekstejdžu Evrovizije dobacio mi je da ne pevam po emisijama njegovu pesmu "Kad hodaš". Digao mi je pritisak na 300, ali uspeo sam da iskuliram. Stari, izgužvani Bajaga strašan je umetnik, ali počeo je da glumi budalu! Nekad je bio gospodin, a danas s onom ofarbanom kosom ne sme da izađe na kišu! Očigledno je da taj gospodin treba da promeni dilera, ovaj ga je mnogo uspavao! - rekao je tada folker, koji je rokeru na tom festivalu zapretio da će ga "išutirati šimikama po b*lji"!

Sprema se za koncert

Aca Lukas se sprema za prvi veliki koncert posle skoro dve godine. On je za 14. april u Areni najavio "najveću žurku na Balkanu".

"Beograde, čekamo vas Folk haus bend i moja malenkost! Obećavam najbolju žurku na Balkanu do sada! Voli vas vaš Aca Lukas", napisao je pevač na društvenim mrežama.

Za ovaj koncert vlada nezapamćeno interesovanje, a karte možete da kupite na www.tickets.rs i na drugim prodajnim mestima.

POGLEDAJTE NOVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Karan

pre 2 godine

Lukas je kao nezgodan,hoce da bije,brani Bajagu od dilera.Pije iz cipela,peva sa krila pijanih gostiju,lepe mu pare na celo i sta sve mu ne rade za novac,a on kao opasan. Nisam jos cuo za kafanskog pevaca mangupa...

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija