• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

08.04.2022

13:36

PEVAČICA SE RASPLAKALA U EMISIJI! Sanja Vučić brisala suze zbog majke!

Printscreen You Tube

Estrada

PEVAČICA SE RASPLAKALA U EMISIJI! Sanja Vučić brisala suze zbog majke!

Podeli vest

Pevačica nije mogla da se smiri

Sanja Vučić bila je gošća i član žirija u emisiji "Nikad nije kasno" kada se dogodila jedna situacija zbog koje je mlada pevačica zaplakala. 

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Rasplakala se... Sanja Vučić

Pevačica Sanja Vučić ocenjivala je talentovane pevače u emisiji "Nikad nije kasno" i tom prilikom se rasplakala.

Naime, jedna od takmičarki otpevala je pesmu "Mojoj majci" koju u originalu izvodi Hanka Paldum, a dirljivi stihovi i emotivna interpetacija dirnuli su sve u studiju. Gotovo svi su bili na ivici suza, dok je Sanja jedina koja se pred kamerama i rasplakala.

Stihovi "Majko da mi hoćes mila moja, na san doći ti" potpuno su slomili Sanju koja je suze brisala maramicom, dok su se Saša Milošević Mare i Saša Matić tešili.

- Naježila sam se od glave do pete, mnogo ste me dotakli - rekla je kroz suze takmičarki, a zatim joj čestitala na maestralnom nastupu.

Sanja je inače veoma vezana za majku, takođe pevačicu, Mevlidu Vučić od koje je i nasledila talenat za pevanje. Sanjina mama je poznata kruševačka pevačica, a uvek joj je bila potpora u svemu.

Foto: Youtube printscreeen

Sanja se rasplakala zbog pesme o majci...

Vučićeva nikad nije krila da je najlepše narodne pesme naučila baš od majke, kao i da joj je ona najveća podrška. Na ćerkin talenat i uspeh koji je ostvarila sa grupom "Huricane" nedavno je i Melida govorila za medije.

- Koliko sam ponosna na moje dete toliko sam i ponosna na moje Kruševljane, jer sam videla koliko je podržavaju - izjavila je nedavno Sanjina majka.

POGLEDAJTE NOVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija