• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Republika

08.04.2022

19:47

LEPOJ LUKIĆ UGROŽENO ZDRAVLJE - PEVAČICA ZAVRŠILA NA INFUZIJI!

Estrada

LEPOJ LUKIĆ UGROŽENO ZDRAVLJE - PEVAČICA ZAVRŠILA NA INFUZIJI!

Podeli vest

Pevačica Lepa Lukić otkrila je da joj je ugroženo zdravlje

Pevačica Lepa Lukić se ne oseća dobro, već danima je bolesna i već nedelju dana odlazi u Dom zdravlja kako bi primila infuziju.

Foto: Printscreen You Tube

Tim povodom Lepa se oglasila i ispričala kakve zdravstvene probleme ima i kako se sada oseća.

Foto: Printscreen You Tube/Glamur TV HAPPY

- Nisam dobro, bolesna sam, jaku prehladu sam imala, primila sam infuziju, toliko sam malaksala. Grip, ili šta je to već bilo, pre pet dana. Pijem lekove. Biće dobro, nego mora da prođe i grlo me je uhvatilo bilo, pa sam dobila glavobolju, mišići su me ubijali, zglobovi, ali sada sve manje - izjavila je Lepa Lukić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija