• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: T. M.

09.04.2022

07:05

OPET MLAĐI! FOLK PEVAČICA PONOVO UŽIVA U LJUBAVI! Bubamara smuvala bogataša iz Španije

Novak Djurović

Estrada

OPET MLAĐI! FOLK PEVAČICA PONOVO UŽIVA U LJUBAVI! Bubamara smuvala bogataša iz Španije

Podeli vest

Dara Bubamara (45) u vezi je sa našim biznismenom koji živi i radi u Španiji!

Kako saznaje Informer, pevačica je do ušiju zaljubljena u 11 godina mlađeg muškarca, kog i dalje krije od javnosti.

Pun kao brod

- Dara je dva meseca u vezi sa našim čovekom iz Španije. Upoznala ga je i sa sinom i sa najbližim prijateljima. On živi i radi u Barseloni, ali zbog nje često dolazi u Beograd. Još ne želi da ga eksponira u javnosti, dok ne vidi u kom pravcu će ići njihova veza. Za sada je sve kako treba - kaže naš izvor blizak Bubamari i dodaje da se pevačica zaljubila kao nikad pre:

Foto: Novak Djurović

Dara Bubamara

- Čim ga je videla, odlepila je za njim! Upoznao ih je jedan Darin prijatelj i odmah su na prvom susretu razmenili brojeve telefona. Svidelo joj se što vodi računa o sebi, redovno trenira, a i to što je veoma galantan. On je rođen u Španiji, a njegovi su poreklom iz Srbije. U Barseloni ima privatan biznis koji mu odlično ide, tako da je pun para.

Darin novi dečko dolazi jednom nedeljno u Beograd, i to sa punim kesama poklona za pevačicu.

- Viđaju se od ponedeljka do četvrtka, jer ona vikendom ima tezge. Iz Španije joj uvek donese nekoliko parfema, kao i skupe krpice. Nedavno joj je poklonio markiranu torbu od 20.000 evra. Kada ne može da dođe iz Barse, pošalje joj bukete cveća na kućnu adresu - otkriva naš sagovornik.

Foto: Novak Djurović

Dara Bubamara

Da ne maleriše

Pozvali smo Daru da proverimo da li joj u ljubavi opet cvetaju ruže i ona nam je sve potvrdila!

- Srećna sam, zaljubljena i ispunjena, kao što se i vidi na meni. Neću ništa više da pričam, da ne izmalerišem. Ranije sam previše govorila o svom privatnom životu, a sada je vreme da ga sebično čuvam za sebe. Što se manje zna, to sam srećnija - poručuje Bubamara.

Izvređala devojku bivšeg dečka Tonija

Dara je nedavno osula paljbu na koleginicu Saru Reljić, koja je, kako se šuška, nova devojka Bubamarinog bivšeg dečka Marka Dujakovića Tonija.

"Neke pevaljkice zaista misle da će preko mene biti uspešnije. Žao mi je, i dalje će nastupati za honorar od 82 evra. Bude li me ta pevaljka i dalje pominjala i lagala za momke iz moje davne prošlosti, popiće tužbu", napisala je pevačica na Instagramu, a mnogi su prepoznali da se obraćala Sari.

POGLEDAJTE NOVU INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Demoralizovali su Evroviziju, a sad hoće da "preuzmu" i Olimpijske igre! Grad svetlosti postao je grad tame!
Live TV

Demoralizovali su Evroviziju, a sad hoće da "preuzmu" i Olimpijske igre! Grad svetlosti postao je grad tame!

Sinoć su otvorene Olimpijske igre u Parizu. Spektakl prilikom otvaranja izazvao je burne reakcije. Da li je ono bila promocija jednakosti kako tvrde organizatori, ili nešto drugo? Na ovu, ali i sve druge važne svetske teme govorili su gosti emisije "Rat uživo", Dragoslav Rabrenović ispred Instituta ta nacionalnu strategiju i stručnjak za strategijski menadžment.

27.07.2024

22:05

SAD planira nove poteze! Ne piše nam se dobro! Stiže novi američki izaslanik na Balkan? (VIDEO)
Live TV

SAD planira nove poteze! Ne piše nam se dobro! Stiže novi američki izaslanik na Balkan? (VIDEO)

Amerika je rešila da nam za svog novog izaslanika pošalje čoveka koji ukupno ima tri slike na internetu. To je čovek koji je organizovao Majdan. Ne pište nam se dobro. Na ovu temu u emisiji "Otvoreni studio" govorili su politički filozof Dragoljub Kojčić i stručnjak za bezbednost Ivan Miletić. Novinar i ratni reporter Igor Damjanović uključio se uživo u program i komenarisao je ovu temu.

27.07.2024

19:43

London radi na uništavanju Srbije i pravoslavlja, a krajnji cilj je šokantan! Politika  Sarajeva, Zagreba i Podgorice diktirana je iz jednog centra! (VIDEO)
Podkast

London radi na uništavanju Srbije i pravoslavlja, a krajnji cilj je šokantan! Politika Sarajeva, Zagreba i Podgorice diktirana je iz jednog centra! (VIDEO)

"Slobodna Bosna" danima vodi kampanju protiv Srbije i predsednika Vučića. Ipak, najgori su domaći izdajnici koji podržavaju medije iz Bosne, ali i Crne Gore i Hrvatske; a svi imaju jedan cilj: da vide uništenu Srbiju. Na ovu temu u "Info danu" govorili su član GO SNS Branislav Ivković i novinar Darko Zlojutro.

27.07.2024

17:00

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)
Live TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)

Tema Vikend info jutra bila je pitanje koje je kopka gledaoce, ali i goste u studiju, a to je da li psi, generalno životinje, smeju da obitavaju u kafićima i restoranima i da li je opravdano naplaćivanje njihovog boravka u objektu. O tome su polemisali Aleksandar Gavrić iz organizacije Animal Rescue Srbija, modni fotograf Dejan Milićević, Ivan Gavrilović, pevač i veterinar Srećko Radojičić.

27.07.2024

13:17

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija