• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. MILIĆ

09.04.2022

07:40

ANASTASIJA RAŽNATOVIĆ KUPILA DŽIP OD 40.000 EVRA! Pevačica položila vožnju i odmah se počastila besnom mašinom

ATA Images

Estrada

ANASTASIJA RAŽNATOVIĆ KUPILA DŽIP OD 40.000 EVRA! Pevačica položila vožnju i odmah se počastila besnom mašinom

Podeli vest

Anastasija Ražnatović položila je vožnju i odmah sebi kupila džip od 40.000 evra!

Pevačica se na Instagramu pohvalila novom mašinom i ispod svoje fotke u automobilu napisala: "Novopečeni vozač. Konačno u svojim kolima".

Mamin lični šofer

Cecina ćerka je izabrala najnoviju "škodu kodijak" sa ful opremom, jer joj je važno da vozi siguran auto.

Foto: ATA Images

Anastasija Ražnatović kupila automobil

- Anastasiji je dosadilo da je stalno neko odvozi i dovozi ili da koristi usluge taksija. Čim je položila vožnju, odmah se bacila u potragu za automobilom. Posle konsultacija sa Cecom i Veljkom odlučila se za škodu - započinje priču izvor blizak pevačici, koji je insistirao na anonimnosti.

Naš sagovornik dodaje da je Anastasija prvo provozala svog brata, Veljka Ražnatovića.

- On je bio prvi koji je imao hrabrosti da sedne u kola sa Anastasijom. U početku je bio skeptičan, ali kada je video kako pažljivo vozi, oduševio se. Rekao joj je: "Svaka ti čast, nisam očekivao da tako dobro voziš" - priča naš izvor.

Posle Veljka, na red za vožnju su došle mama Ceca i tetka Lidija Ocokoljić.

- Kada su čule Veljkove utiske, odmah su poželele da ih Tasa provoza. Ceca se obradovala kada je videla koliko je njena ćerka opuštena, a u isto vreme i obazriva za volanom. Pohvalila je Anastasiju i rekla joj u šali da sada konačno ima svog ličnog šofera - priča naš izvor.

Foto: Printscreen You Tube/AmiG Show

Anastasija Ražnatović položila vožnju

Ni gužve ne smetaju

Anastasija je presrećna što su je pohvalili njeni najbližih.

- Pao joj je kamen sa srca. Rekla im je da će ih voziti svuda gde treba, jer joj baš prija kad je za volanom. Čak joj ni gužve u Beogradu ne smetaju, jer odvrne muziku i uživa u svom novom četvorotočkašu - završava naš izvor.

Đorđu želim svu sreću, a ja sam spremna za novu ljubav


Anastasija je nedavno raskinula petogodišnju vezu sa Đorđem Kuljićem i sad priželjkuje novu ljubav.

- Đorđe je divna osoba. Nas dvoje smo odrasli ljudi, civilizovano smo se razišli i svako je otišao svojim putem. Od srca mu želim predivan život i budućnost. A ja sam uvek otvorena za ljubav i lepa osećanja, jer je to nešto najlepše na svetu - rekla je Cecina ćerka.

POGLEDAJTE NOVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

SAD planira nove poteze! Ne piše nam se dobro! Stiže novi američki izaslanik na Balkan? (VIDEO)
Live TV

SAD planira nove poteze! Ne piše nam se dobro! Stiže novi američki izaslanik na Balkan? (VIDEO)

Amerika je rešila da nam za svog novog izaslanika pošalje čoveka koji ukupno ima tri slike na internetu. To je čovek koji je organizovao Majdan. Ne pište nam se dobro. Na ovu temu u emisiji "Otvoreni studio" govorili su politički filozof Dragoljub Kojčić i stručnjak za bezbednost Ivan Miletić. Novinar i ratni reporter Igor Damjanović uključio se uživo u program i komenarisao je ovu temu.

27.07.2024

19:43

London radi na uništavanju Srbije i pravoslavlja, a krajnji cilj je šokantan! Politika  Sarajeva, Zagreba i Podgorice diktirana je iz jednog centra! (VIDEO)
Podkast

London radi na uništavanju Srbije i pravoslavlja, a krajnji cilj je šokantan! Politika Sarajeva, Zagreba i Podgorice diktirana je iz jednog centra! (VIDEO)

"Slobodna Bosna" danima vodi kampanju protiv Srbije i predsednika Vučića. Ipak, najgori su domaći izdajnici koji podržavaju medije iz Bosne, ali i Crne Gore i Hrvatske; a svi imaju jedan cilj: da vide uništenu Srbiju. Na ovu temu u "Info danu" govorili su član GO SNS Branislav Ivković i novinar Darko Zlojutro.

27.07.2024

17:00

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)
Live TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)

Tema Vikend info jutra bila je pitanje koje je kopka gledaoce, ali i goste u studiju, a to je da li psi, generalno životinje, smeju da obitavaju u kafićima i restoranima i da li je opravdano naplaćivanje njihovog boravka u objektu. O tome su polemisali Aleksandar Gavrić iz organizacije Animal Rescue Srbija, modni fotograf Dejan Milićević, Ivan Gavrilović, pevač i veterinar Srećko Radojičić.

27.07.2024

13:17

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija