• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Republika/Informer/M.K

08.04.2022

22:32

EVA RAS PODRŽALA ELITNE PROSTITUTKE: Godinama se zalažem da to bude legalizovano u Srbiji

Žarko Radovančev

Estrada

EVA RAS PODRŽALA ELITNE PROSTITUTKE: Godinama se zalažem da to bude legalizovano u Srbiji

Podeli vest

Glumica otvoreno o poznanstvu sa uhapšenom misicom, pa se dotakla i elitne prostitucije

Popularna glumica Eva Ras progovorila je o elitnoj prostituciji, koja je poslednjih nekoliko dana glavna tema u medijima.

Foto: Darko Cvetanović

- Godinama se zalažem da prostitucija bude legalizovana i da ne k*nj*mo okolo šta treba i kako treba. Ako je to legalizovalo, sve je u redu, a sve civilizovane zemlje imaju legalizovane prostitutke. Ćićolina u Italiji je bila u Skupštini, a bila je u prostituciji, ja ne tražim ne znam šta za te devojke - govori Eva Ras i dodaje:

- Videla sam ovu Tripunovićku, ne može tako neko da se obeleži da mora da beži iz zemlje. Ja sam tu ženu sretala, to je jedna ljupka, draga žena, sad su je stavili na tapet da je prostitutka. Ima to da je prostitucija greh, ma dajte, prostitucija prati čovečanstvo od kada je civilizacije i sad ćemo mi kodekde da postavljamo. Marija Magdalena se bavila time i nije bila isključena iz toga. Ne možete ukinuti nešto što prati čovečanstvo! To je isto kao da je droga i alkohol zabranjena, za to ne mogu da se borim zaista, ali ovde se radi o živim ljudima - rekla je glumica Eva Ras.

POGLEDAJTE NOVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)
Live TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)

Tema Vikend info jutra bila je pitanje koje je kopka gledaoce, ali i goste u studiju, a to je da li psi, generalno životinje, smeju da obitavaju u kafićima i restoranima i da li je opravdano naplaćivanje njihovog boravka u objektu. O tome su polemisali Aleksandar Gavrić iz organizacije Animal Rescue Srbija, modni fotograf Dejan Milićević, Ivan Gavrilović, pevač i veterinar Srećko Radojičić.

27.07.2024

13:17

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija