• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Republika.rs

09.04.2022

19:03

ERIN UNUK NIJE KRIV, NEKO MU JE SMESTIO! Zorica Marković razvezala jezik o elitnoj prostituciji: Nadležni organi će reagovati

Ivan Dobričić/printsceen

Estrada

ERIN UNUK NIJE KRIV, NEKO MU JE SMESTIO! Zorica Marković razvezala jezik o elitnoj prostituciji: Nadležni organi će reagovati

Podeli vest

Zorica Marković govorila je na temu o kojoj se već danima piše, a to je elitna prostitucija

Poznato je da je Zorica veliki prijatelj Ere Ojdanića čiji je unuk Nikola Anđelić nedavno uhpšen.

- Poznajem celu Erinu porodicu i poštujem je, znam to dete Nikolu otkako je bio mali, ali nisam ga videla odavno. Znam ga i otkako je Erina pokojna supruga Ljupka bila živa, stub kuće, takve žene se ne rađaju. Era je radnik, peva i drži kafanu, to poštujem. Sama sam borac, orem i rvem se sa životom, pa moram da poštujem one koji se bore i rade. Era je stvorio toliko toga i naravno ljudi su dosta ljubomorni na njega. Ovo je atak na Eru, koji je dobar, uspešan i vredan. Da je u pitanju sin Pere Perića nikog ne bi zanimalo, ali ovako je neko namestio da je u igri unuk Ere Ojdanića. Možda je Nikola sedeo sa nekim sumnjivim ljudima pa zato ova priča. Stvarno mi je nespojivo to, dečko je završio fakultet, sportista je, i ne želim da verujem u ove priče. Kada je u pitanju Nikolin brat Uroš, on je malo nemirniji, drčniji, dva različita su tipa, ali koliko znam tu porodicu, decu su vaspitali - ispričala je Zorica Marković, a onda prokomentarisala Slavicu Dajanu Tripunović, koja je nedavno navodno uhapšena zbog elitne prostitucije.

Foto: Printscreen You Tube

Zorica Marković progovorila o unuku Ere Ojdanića

- Misicu sam videla na nekim promocijama, delovala mi je kao prefinjeno, damica. Nikad u životu nisam posumnjala, mogla sam da je povežem sa svim i svačim, ali ne sa prostitucijom. Ovo ako je istina, ja stvarno ne znam šta da kažem osim da mislim da će nadležni organi reagovati do kraja - rekla je Zorica Marković.

Foto: printscreen instagram

Dajana Tripunović

POGLEDAJTE EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

London radi na uništavanju Srbije i pravoslavlja, a krajnji cilj je šokantan! Politika  Sarajeva, Zagreba i Podgorice diktirana je iz jednog centra! (VIDEO)
Podkast

London radi na uništavanju Srbije i pravoslavlja, a krajnji cilj je šokantan! Politika Sarajeva, Zagreba i Podgorice diktirana je iz jednog centra! (VIDEO)

"Slobodna Bosna" danima vodi kampanju protiv Srbije i predsednika Vučića. Ipak, najgori su domaći izdajnici koji podržavaju medije iz Bosne, ali i Crne Gore i Hrvatske; a svi imaju jedan cilj: da vide uništenu Srbiju. Na ovu temu u "Info danu" govorili su član GO SNS Branislav Ivković i novinar Darko Zlojutro.

27.07.2024

17:00

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)
Live TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)

Tema Vikend info jutra bila je pitanje koje je kopka gledaoce, ali i goste u studiju, a to je da li psi, generalno životinje, smeju da obitavaju u kafićima i restoranima i da li je opravdano naplaćivanje njihovog boravka u objektu. O tome su polemisali Aleksandar Gavrić iz organizacije Animal Rescue Srbija, modni fotograf Dejan Milićević, Ivan Gavrilović, pevač i veterinar Srećko Radojičić.

27.07.2024

13:17

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija