• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic.rs/Informer.rs

10.04.2022

09:23

NEMOJTE ME PITATI O NJENIM LJUBAVIMA! Haris Džinović ne želi da priča o momku svoje ćerke!

Estrada

NEMOJTE ME PITATI O NJENIM LJUBAVIMA! Haris Džinović ne želi da priča o momku svoje ćerke!

Podeli vest

Ćerka Meline i Harisa, Đina Džinović, postala je poznata javnosti zbog svojih objava na društvenim mrežama

Kreatorka i pevač kažu da oni nemaju profile na društvenim mrežama i da su u početku bili protiv da ih rano otvore i njihova deca.

- Prezadovoljna sam decom, za sada, nemam u koje drvo da kucnem, ali zaista jesam. Nemamo nikakvih problema. Kan nije hteo da slavi rođendan, on je takav malo povučen i ja ga u tome podržavam. Ja volim slavlja, ali sva sreća pa mi Kan nije ekstravagantan kao Đina, podelili su se, a ja sam kao majka srećna zbog toga - kaže iskreno Melina i ističe da nije jedan od onih roditelja koji zvocaju i stalno nešto traže od dece.

Foto: Printscreen You Tube/Glamur TV HAPPY

Melina Džinović

- Nije ovo period kada neko ko ima 17 i 18 godina sluša šta mu se priča. Nekada kažem ponešto u prolazu, ali sam i ja zaćutala u ovom periodu. Sačekaću godinu ili dve, koliko im treba da se traže. Mislim da se deca roditeljima vrate oko 20, tako sam čini mi se i ja. Sada je taj period kada imaju svoje prijatelje i mišljenja i neka uživaju - smatra Džinovićeva.

Haris o deci govori šturo, čini se da nije srećan što su postali deo javnog života, ali iskreno priznaje da nije siguran koliko su njegovi saveti prihvaćeni u ovom trenutku.

- Ja dajem savete ali koje će poslušati, ko to zna? Nema ništa posebno što govorim i savetujem ali šta god da joj kažem radiće po svom svakako - kaže pevač o naslednici Đini, koja je nedavno napunila 18 godina i izrasla u pravu lepoticu.

Foto: Informer

Melina i Haris

- Zapevao sam, naravno, na njenom rođendanu. Pevao sam sigurno 50 pesama - šturo Haris otkriva detalje glamuroznog slavlja koje je upriličio za punoletstvo naslednice, a na pitanje kakvi su mu planovi kada je njegova karijera u pitanju, takođe je tajanstven.

Porodica Džinović će leto provesti na Adi Bojani, a do tada ih očekuju novi poslovni agnažmani.

- Srećna sam što ni jedno, ni drugo dete nisu ni blizu moje i Harijeve karijere. Volim to što su svoji. On je u sportu, ona trenutno razmišlja o fakultetu, počela je da radi neke kampanje. Ja nisam bila za to, ali vidim da je odgovorna i onda me to raduje - otkriva Melina.

Haris Džinović nije želeo da prokomentariše ljubav svoje ćerke Đine i fudbalera Crvene zvezde Andreja Đurića.

- Nemojte me, molim vas, pitati o njenim ljubavima - strogo je odbrusio Haris iako je sportista čest gost njihovog doma.

Foto: Instagram/djinadzinovic

Đina Džinović

Melina kaže da uprkos nezgodnom periodu odrastanja njihove dece u kući se poštuje red, te ne postoje problemi.

- Svi se nešto žale, ali mi stvarno nemamo problema, nema ubeđivanja, neposlušnosti i svađanja. Ukoliko žele da ostanu napolju duže, Hari im to odobri zato što su dobri. Ukoliko bi bilo neposlušnosti, sigurno bi bilo i zabrana - kaže kreatorka.

POGLEDAJTE EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

London radi na uništavanju Srbije i pravoslavlja, a krajnji cilj je šokantan! Politika  Sarajeva, Zagreba i Podgorice diktirana je iz jednog centra! (VIDEO)
Podkast

London radi na uništavanju Srbije i pravoslavlja, a krajnji cilj je šokantan! Politika Sarajeva, Zagreba i Podgorice diktirana je iz jednog centra! (VIDEO)

"Slobodna Bosna" danima vodi kampanju protiv Srbije i predsednika Vučića. Ipak, najgori su domaći izdajnici koji podržavaju medije iz Bosne, ali i Crne Gore i Hrvatske; a svi imaju jedan cilj: da vide uništenu Srbiju. Na ovu temu u "Info danu" govorili su član GO SNS Branislav Ivković i novinar Darko Zlojutro.

27.07.2024

17:00

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)
Live TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)

Tema Vikend info jutra bila je pitanje koje je kopka gledaoce, ali i goste u studiju, a to je da li psi, generalno životinje, smeju da obitavaju u kafićima i restoranima i da li je opravdano naplaćivanje njihovog boravka u objektu. O tome su polemisali Aleksandar Gavrić iz organizacije Animal Rescue Srbija, modni fotograf Dejan Milićević, Ivan Gavrilović, pevač i veterinar Srećko Radojičić.

27.07.2024

13:17

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija