• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Svet

10.04.2022

20:18

NE MOGU DA SE KUPUJU TAŠNE OD 5.000 EVRA! Mile Kitić zavrnuo slavinu Marti i Eleni: Moraju da prikoče

Žarko Radovančev

Estrada

NE MOGU DA SE KUPUJU TAŠNE OD 5.000 EVRA! Mile Kitić zavrnuo slavinu Marti i Eleni: Moraju da prikoče

Podeli vest

Pevač Mile Kitić otkrio je da supruzi Marti Savić i ćerki Eeleni Kitić odavno ne kupuje poklone

Kad uzmem nešto njoj i ćerki uvek im pogrešim što se tiče ukusa. Ovako, znaju gde je kasa sa parama, pa same uzimaju i kupuju šta im treba. Normalno, desi se nekad i da kažem da prikoče. Ne može baš da se luduje, da se kupuju tašne od pet-šest hiljada evra. To je glupost. Ima prečih stvari u životu – ispričao je Mile, a pevač ne krije da je potekao iz siromašne porodice i dobro se namučio da dođe do bogatstva u kom sada uživa sa Martom i Elenom.

Foto: printscreen

Mile Kitić ne kupuje supruzi i ćerki poklone

Nas petoro je bilo. Otac, majka, sestra najstarija i nas četiri brata, ja sam bio najmlađi. Živeli smo na selu od zemljoradnje. Bilo je svega, i pšenice, kukuruza, mesa, povrća. U tome nismo oskudevali, ali nije bilo novca da se kupe patike i ta garderoba. Morao sam da radim. Sećam se da smo pravili ciglu, istresali iz kalupa. Malo sam se sačuvao od težih poslova na njivi. Starija braća su više to radili, a ja sam vodio stoku da se napoji, nosio vodu kad je kosidba – ispričao je Mile Kitić i dodao:

Foto: ATA Images

Mile Kitić otkrio nepoznate detalje iz privatnog života

U školu sam išao šest kilometra. Kad je padao sneg, uvek je išao neko stariji da nam napravi put da bismo stigli do škole. Sećam se i prvog honorara. Otac mi je kupio šargije, i na svim proslavama sam bio atrakcija. Došao traktor u selo Osinje, ja seo na ćebence i pevam. Naučili su me s**si, bezobrazne pesme. Prvi koncert mi je bio na traktoru zadruge kojim se orala zemlja. Ja sedim na blatobranu, sviram i pevam. Bilo je pelcovanje pasa u selu. Dolazili su lovci, pa ako to ne uradiš, oni ne znam šta su radili sa psima. A pelcovanje nije bilo jeftino. Ja došao na slavu, pevao, svirao i te pare dao lovcima da ne ubiju mog psa Ićija - rekao je Mile Kitić.

POGLEDAJTE EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

Sve stoji! Na granicama puno kao u košnici, kolone kilometarske
Društvo

Sve stoji! Na granicama puno kao u košnici, kolone kilometarske

Saobraćaj je jutros bio umerenog intenziteta, ali u toku dana se očekuje pojačan saobraćaj, pre svega na auto-putevima, a zatim ka graničnim prelazima i na izlazima iz većih gradskih sredina, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS). Trenutno su najveće gužve na graničnim prelazima Batrovci i Preševo.

27.04.2024

16:25

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija