• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

10.04.2022

21:36

EVA RAS OŠURILA PO KONSTRAKTI: Da je normalna javila bi mi se i izvinila, ne može tako da peva

printscreen

Estrada

EVA RAS OŠURILA PO KONSTRAKTI: Da je normalna javila bi mi se i izvinila, ne može tako da peva

Podeli vest

Glumica Eva Ras danas je pred kamerama emisije "Premijera - Vikend specijal" progovorila o Ani Đurić poznatijom kao Konstrakta

- Neću o tome da govorim, jer ako mi se nešto ne dopada, neću da govorim o tome. Ne možete vi govoriti o bolesnim ljudima. Ne može se pevati ''Umetnica mora biti zdrava'', jer ja nisam zdrava. Konstrakta mene poznaje, da je normalna ona bi mi se javila i rekla ''Izvini babo nisam na tebe mislila'' - rekla je Eva Ras koja i dalje smatra da se prostitucija treba legalizovati.

Foto: ATA Images

Eva Ras oplela po Konstrakti

- Ja jesma branila Dajanu i branim svaku. Komunisti su doneli zakon da nema prostitucije, a ovi ljudi što vladaju su trebali odavno da legalizuju. Ćićolina je bila poslanik u italijanskom parlamentu i predstavljala je prostitutke, nema mi šta moralno da se šokiramo nad tim - kaže Eva, pa dodaje:

Foto: Žarko Radovančev

Glumica Eva Ras

- Ima svakakve prostitucije, ali to se ne može ozakoniti, to će da ostane. A ova prava prostitucija se može legalizovati, a ne da izigravamo srednji vek - dodaje glumica, koja se prisetila legendarne serije ''Srećni ljudi'', pa otkrila šta se desilo sa Simom i Necom nakon snimanja:

- Sima je već bio jako star kad smo snimali, ali je pokazao koliko su psi pametni. Pošto je bio star i bolestan, mrzeo nas je kad smo imali i drugi set, jer je iz prvog uradio sve. A Neca je pre 2 godine dobio sina i nije zainteresovan za glumački posao. Neco, baba te pozdravlja - dodala je Eva Ras u emisiji "Premijera - Vikend specijal".

POGLEDAJTE EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
dani estrade za debile mlade

pre 2 godine

Boravak u zadruzi je pogubno delovao na rasuđivanje naše čuvene glumice...

sledeća vest

Vesti

Malović: Puna podrška projektu "Rio Tinto"
Politika

Malović: Puna podrška projektu "Rio Tinto"

Član predsedništva Srpske Napredne Stranke Branislav Malović kaže da "posle propalog "svelitijumskog sabora" u Loznici na Vidovdan svakome u Srbiji je jasno da apsolutno ne postoji nijedan razlog da se ne krene dalje sa ovim projektom".

02.07.2024

21:08

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija