• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/M.K.

11.04.2022

12:43

OGLASILA SE SNEŽANA DAKIĆ! Evo šta je izjavila nakon puštanja napadača na slobodu

Estrada

OGLASILA SE SNEŽANA DAKIĆ! Evo šta je izjavila nakon puštanja napadača na slobodu

Podeli vest

Oglasila se voditeljka posle puštanja napadača koji joj je naneo povrede na glavi

Snežana Dakić je napadnuta je pre nekoliko dana, a zadobila je povrede glave i bila je hospitalizovana. Nakon detaljnih pregleda je puštena sa lakšim telesnim povredama, a napadač je nestao bez traga. Međutim, nakon nekoliko dana je ipak uhapšen, ali su ga odmah pustili na slobodu odakle će se braniti sve dok ne stigne presuda.

Foto: Printscreen You Tube

Evo šta je Snežana rekla na sve to.

- Vi imate informaciju koja sama za sebe govori više od mog komentara, i postavlja pitanje društvu i institucijama koje su donele odluku da ovaj čovek nije opasan po druge ljude na ulicama.

Foto: printscreen

Snežana Dakić sa povredama na glavi

- Treba pitati tog tužioca, koji je doneo tu smelu odluku, kada ga je policija već uhapsila zašto ga nije poslao u duševu bolnicu, ili u bilo koju drugu ustanovu za psihičko lečenje, da ga tamo pregledaju i da mu na osnovu ovoga što je imao već nekoliko prijava daju neku pravu terapiju. Pitanja su za centar za socijalni rad - kako pomoći? Da se evidentiraju beskućnici, da im se pruži zdravstvena pomoć, lični dokument. A oni koji su agresivni da budu sklonjeni sa ulice i da im se daje redovna terapija lekovima, ako su psihički oboleli - rekla je Snežana.
 

POGLEDAJTE EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Poslednji pozdrav: Sahranjen zastavnik Mijodrag Tošković
Društvo

Poslednji pozdrav: Sahranjen zastavnik Mijodrag Tošković

Zastavnik Mijodrag Tošković, pripadnik 72. brigade za specijalne operacije koji je stradao prilikom realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu kanala Dunav-Tisa-Dunav, sahranjen je danas uz vojne počasti u Staroj Pazovi.

18.04.2024

17:58

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija