• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.04.2022

15:53

Sofronijević u spotu za numeru ''Balkanska igra'' okupio legende rokenrola

Dusan Rastović

Estrada

Sofronijević u spotu za numeru ''Balkanska igra'' okupio legende rokenrola

Podeli vest

Orkestar Aleksandra Sofronijevića nakon plasmana u finalnoj večeri na Pesmi za Evroviziju ne prestaje da iznenađuje.

 Naime, Aleksandar Sofronijević je ovoga puta sa svojim timom okupio poznata, muzička imena i na taj način pokazao, još jednom, da kvalitetna muzika nema granice.

Jedan od prvih koji se pojavljuje u spotu je Žika Jakšić, muzički producent i voditelj. Potom vidimo na motoru legende rok muzike Dragog i Žiku Jelića, ali i  Đuleta Van Goga.

I svi se pitaju, šta će orkestar za koji se veruje da muzicira samo narodnu muziku u rok klubu? Publika u šoku, Đule, Žika I Dragi Jelić posmatraju I čekaju dobru svirku, a samo je Žiki Jakšiću jasno otkud ovi muzičari u rok klubu .

 Aleksandar je izrazio zahvalnost svima koji su odlučili da učestvuju u novom spotu za numeru ‘Balkanska igra’

Foto: Dusan Rastović

- Mi smo orkestar koji je poznat po tome da svira sve muzičke žanrove. Odlučili smo da napravimo jednu dobru žurku na kojoj su svi, zaista, svi uživali. Jako sam zahvalan Žiki Jakšiću, Đuletu i Jelićima što su prihvatili da upotpune čitavu ovu priču i da pošaljemo poruku da dobra muzika nema ograničena gde god da se svira. Muzika je univerzalni jezik kojim mi govorimo i na kom se odlično razumemo. Nadam se da će publika da prepozna našu poruku i da će uzivati uz Balkansku igru - rekao je Sofronijević.

On je istakao da je energija svih na setu bila sjajna i da nisu ni primetili da su snimali skoro 12 sati.

- Nije neobično da se spot snima duže od 10 sati. Muzičari mog orkestra su zaista doprineli toj dobroj energiji, i tako je bilo i u mom muzičkom studiju AS STUDIOTON dok smo snimali. Kažu nam ljudi da je nama lako da budemo dobro raspoloženi kada smo okruženi dobrom muzikom i nasmejanim licima koji uživaju dok mi sviramo. I zaista, jeste tako, ali nam mnogo znači kad imamo dobru povratnu informaciju od publike. Znaju muzičari koliko to ume da olakša posao.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!
uštedeo ogromne pare

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!

Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić koji je optužen da je bio pripadnik vračarskog klana koji su organizovali odbegli Nikola Vušović i Radoje Zvicer izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je 35.000 evra, koliko je prilikom pretresa pronađeno u njegovom iznajmljenom stanu u kom je pre hapšenja živeo sa porodicom, njihova porodična ušteđevina.

16.04.2024

16:50

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija