• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/T.M.

13.04.2022

07:05

"DRŽAVA TREBA DA FINANSIRA PLANTAŽE TRAVE" Marko Bulat šokirao izjavom, pa sukobio mišljenje sa suprugom!

Estrada

"DRŽAVA TREBA DA FINANSIRA PLANTAŽE TRAVE" Marko Bulat šokirao izjavom, pa sukobio mišljenje sa suprugom!

Podeli vest

Marko i Marija Bulat su dokazali da supružnici ne moraju da imaju isto mišljenje, čak ni po pitanju ozbiljnih tema

Marko Bulat i njegova supruga Marija ukrstili su mišljenja u raznim tabu temama u našem Ringu. Dok pevač podržava legalizaciju marihuane, njegova supruga je veliki protivnik. Marko priznaje da nije ljubitelj rijalitija, ali zbog supruge pristaje da prati taj program, čak ju je i podržao dok se takmičila u "Zadruzi"! Bulat nam je priznao da ženi ne prilazi kada je u PMS-u jer je mnogo nervozna, dok Marija tvrdi da nije naporna u tim danima!

Foto: instagram printscreen

Marija i Marko Bulat

Marko Bulat:

Da li su žene u PMS-u nepodnošljive?
- Jedan duhovnik mi je rekao da je nenormalna osoba koja nasedne na žene koje su u PMS-u. Treba pustiti da sve to prođe... Muškarac treba što pre to da shvati i da ima strpljenje, inače će nastradati. Kod Marije uvek znam kada je u PMS-u i tada imam razumevanje. Desilo mi se nekoliko puta da uđem u "minsko polje" i nisam znao da izađem. Onda sam odlučio da ne prilazim kada je nervozna, već samo da joj se nađem ako joj zatrebam.

Da li treba pevati pesme o nasilju?

- Protivnik sam nasilja. Nervira me što mladi ljudi koji pevaju o kriminalu, kurvama, parama i pištoljima nisu bili ni rođeni devedesetih, a u pesmama ispada kao da sve znaju.

 

Foto: instagram printscreen

Supružnici Marija i Marko Bulat

 

Da li treba ukinuti rijaliti?
- Nisam za ukidanje rijalitija. To je odraz društva. Time treba da se bave sociolozi i psiholozi.

Da li ste za legalizaciju droge?
- Smatram da treba legalizovati travu i ulje od kanabisa. Bolje da mi to legalizujemo nego da uvozimo iz Albanije. Silne pare odoše u druge zemlje... Smatram da mi u Srbiji treba da imamo plantaže marihuane i da to finansiramo. Naravno, vojska treba sve to da nadgleda. Treba dozvoliti zavedenim narkomanima da kupe određenu količinu trave da se smire kako ne bi otišli u kriminal.

Dobar razvod ili loš brak?
- Ne znam... Ako je u pitanju crkveni brak, nije dozvoljen da se raskida. Mora da se trpi, jer to je tvoj krst. Što si pristao na crkveni brak ako ćeš se razvoditi?!

Da li se treba snimati tokom seksa?
- Nikada u životu se nisam snimao jer ne vidim svrhu toga.

Marija Bulat:

Da li su žene u PMS-u nepodnošljive?

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Marija Bulat


- Sada sam bliža klimaksu nego PMS-u, ali nisam nepodnošljiva. Imam visok prag bola, tako da nisam naporna Marku. Super podnosim sve.

Da li treba pevati pesme o nasilju?
- Katastrofa je kada čujem šta se sve peva, imam ćerku tinejdžerku i ne bih volela da to sluša. Nadam se da će Markova pesma "Amerika" vratiti ljude u kafane, da budu "zdravo pijani", a ne da u pesmama pozivaju na nasilje, prostituciju, drogu...

Da li treba ukinuti rijaliti?

Foto: Aleksandar Jovanović Cile


- Žao mi je što sam ostala malo u rijalitiju i što im nisam bila dovoljno interesantna. Volim da gledam taj program. Ako se nekom ne sviđa, neka promeni kanal, imamo ih 500! Teram i svog supruga da gleda sa mnom. Iako mu to nije zanimljivo, prati zbog mene.

Da li ste za legalizaciju droge?
- Uvek će biti droge i meni je to najveći strah jer sam majka... Plašim se da mojoj deci ne ubace u piće nešto. Mislim da sve majke tako razmišljaju. Ja imam porok, a to su cigare.

Dobar razvod ili loš brak?
- Mislim da čovek treba da se bori do poslednjeg atoma snage da bi mu brak opstao. Naravno, ako u braku ima nasilja, bolji je razvod. Bitno je da postoje tolerancija i kompromis. Najlakše je razvesti se, "umetnost" je sačuvati porodicu.

Da li se treba snimati tokom seksa?
- Kada ti je lepo, nemaš vremena za slikanje i snimanje. Ne nosim telefon u krevet. Da sam imala neke snimke ili seksi fotografije, nikad ne bih ušla u rijaliti!

POGLEDAJTE EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija