• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

14.04.2022

08:00

ONA IH JE ZBLIŽILA! Evo ko je zaslužan za vezu Anastasije Ražnatović i Nemanje Gudelja!

APphoto, Instagram prntscr

Estrada

ONA IH JE ZBLIŽILA! Evo ko je zaslužan za vezu Anastasije Ražnatović i Nemanje Gudelja!

Podeli vest

Mlada pevačica započela je vezu sa fudbalerom, a njegova porodica ih je očigledno podržala

Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj u vezi su mesec dana, a mlada pevačica je sada otišla kod njega u Sevilju i to sa članom njegove porodice.

Foto: Insajder

Ljubav cveta... Anastasija i Nemanja

Ražnatovićeva je odlučila da poseti Sevilju i Nemanju sa njegovom sestrom Vanjom za koju je Gudelj veoma vezan.

Inače, Nemanja ima sestru Vanju i brata Dragog s kojima je veoma blizak, a oni su očigledno prihvatili Anastasiju kao svoju.

Na društvenim mrežama osvanula je Anastasijina fotografija sa Vanjom, dok su Ražnatovićevu i Nemanju pre toga odale objave na Instagramu.

Foto: Instagram prntscr

Nemanjina sestra pokazala iste papuče kao što ima Anastasija

Naime, na Instagram profilima njegove sestre i Anastasije mogli smo da vidimo iste papuče, a obe objave nastale su tokom zajedničkog druženja.

Ljubavna priča ovog mladog para započela je preko prijatelja, a posle nekoliko zajedničkih izlazaka oni su otpočeli ljubavnu vezu.

Foto: Instagram prntscr

Anastasija je prošle nedelje pričala kako je spremna za novu ljubav nakon raskida sa Đorđem Kuljićem.

- Zaista mislim da nisam ostala nedorečena, jer sve u vezi sa tom pričom sam rekla kako jeste, iako se očekuje da je mnogo bombastičnija i dramatičnija. Nije bilo patnje. Odrasli smo ljudi, civilizovano smo se razišli i nastavili dalje, svako svojim putem - istakla je Anastasija i dodala da je Đorđe nije razočarao i povredio:

- Ne, nikada. On je divna osoba i stvarno mu od srca želim predivan život i budućnost. Uvek sam otvorena za ljubav i za lepa osećanja. Za mene je ljubav nešto najlepše na svetu - istakla je Anastasija tad za "Stori".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Vesić: Do kraja novembra tunel "Munjino brdo" biće potpuno prokopan
Društvo

Vesić: Do kraja novembra tunel "Munjino brdo" biće potpuno prokopan

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić najavio je danas da će, prema obećanju izvođača, 15. oktobra biti završeno iskopavanje desne cevi u tunelu “Munjino brdo” na poslednjoj deonici autoputa između Pakovraća i Požege, a 23. novembra na levoj cevi čime će taj tunel kompletno biti prokopan.

01.09.2024

13:21

TV

Keba zbog alimentacije završio na sudu u Strazburu! Ljiljana Jevremović: Rekao mi je da neće da leči bolesno dete! (VIDEO)
Live TV

Keba zbog alimentacije završio na sudu u Strazburu! Ljiljana Jevremović: Rekao mi je da neće da leči bolesno dete! (VIDEO)

Dragan Kojić Keba je imao sudski spor za utvrđivanje očinstva njegovog deteta, koje nije hteo da prizna. Taj incident pokreće pitanje o alimentaciji i svim sudskim procesima o starateljstvu, a na to su odgovorile su gošće Vikend info jutra, Ljiljana Jevremović, tekstopisac, advokat Tamara Nemčev Džinić i socijalna radnica Biserka Jakovljević.

01.09.2024

13:08

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Bravo! Dragan Ristić u finalu POI!
Ostali sportovi

Bravo! Dragan Ristić u finalu POI!

Reprezentativac Srbije u parastreljaštvu Dragan Ristić plasirao se u finale Paraolimpijskih igara u Parizu u disciplini R5 (klasa SH2), vazdušna puška, 10 metara, ležeći stav, miks.

01.09.2024

13:30

Žestok udar na Novaka: Vatra se ugasila, sve je to zbog zlata
Novak Đoković

Žestok udar na Novaka: Vatra se ugasila, sve je to zbog zlata

Novi udar na Novaka Đokovića (37) i ponovo je u glavnoj ulozi bivša teniserka Martina Navratilova (67)! Amerikanka poreklom iz Češke godinama unazad poznata je po tome što svako malo bocne srpskog tenisera, a to je uradila i sada, nakon što je najbolji igrač svih vremena eliminisan sa Ju-Es opena.

01.09.2024

10:05

Planeta

Nemački dan odluke za Šolca, ali i Putin čeka!
Planeta

Nemački dan odluke za Šolca, ali i Putin čeka!

Građani dve pokrajine na istoku Nemačke, Tiringije i Saksonije, danas izlaze na izbore, a prema medijskim prognozama ekstremno desničarska Alternativa za Nemačku (AfD) je na putu da odnese ubedljivu pobedu.

01.09.2024

14:08

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija