• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/M.K

14.04.2022

14:08

SVE JE SPREMNO ZA NAJVEĆU ŽURKU NA BALKANU! Aca Lukas i Folk haus bend rasprodali Arenu!

Aleksandar Jovanović Cile

Estrada

SVE JE SPREMNO ZA NAJVEĆU ŽURKU NA BALKANU! Aca Lukas i Folk haus bend rasprodali Arenu!

Podeli vest

Sve je spremno za spektakl godine, Aca Lukas i Folk haus bend večeras prave najveću žurku na Balkanu

Ostalo je još samo nekoliko sati do koncerta godine u ŠTARK ARENI. Poslednje pripreme su u toku, a publiku večeras očekuje luda žurka i najbolja muzika.

Sinoć je održana i generalna proba, pirotehnika, specijalni scenski efekti i naravno Lukasovo pevanje doprineće da ovaj koncert bude spektakl godine.

Foto: printscreen

Megaton produkcija i Hype produkcija na čelu sa producentom i menadžerom Sašom Mirkovićem zaduženi su da sve teče besprekorno. Večeras će Lukas pevati na najvećoj bini u Evropi, a Aca će publici zasvirati i na specijalnom klaviru koji je publika imala prilike da vidi na nastupu izbor pesme za Evroviziju.

Karte su rasprodate u rekordnom roku, pa su Mirković i Lukas zakazali i drugi koncert u Štark Areni 3. novembra od 21.00h. Za ovaj koncert vladalo je nezapamćeno interesovanje imajući u vidu da je ovo prvi veliki koncert u ARENI nakon kovid pandemije.

Kako saznajemo, večeras će biti publike iz cele Srbije, regiona, ali su mnogi došli i sa svih strana sveta da slušaju Lukasa.

Specijalni gosti na koncertu biće legende narodne muzike Vesna Zmijanac i Miroslav Ilić.

Podsetimo, kako je najavljeno na konferenciji za medije, večeras će biti snimljeni i prvi kadrovi za seriju i film “kafana na Balkanu”, pa će publika učestvovati i u seriji i filmu o životu najveće Muzičke balkanse zvezde.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Devojčica je jaukala i dozivala mrtvu majku! Vozač "mercedesa" ubice nije ni zvao Hitnu pomoć! (FOTO)
Hronika

Devojčica je jaukala i dozivala mrtvu majku! Vozač "mercedesa" ubice nije ni zvao Hitnu pomoć! (FOTO)

Milorad M. (42), vlasnik stovarišta iz okoline Novog Bečeja, uhapšen je zbog sumnje da je izvršio krivično delo teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja, a nakon što je sinoć oko 21 sat na putu između naseljenih mesta Novi Bečej i Kumane automobilom marke "mercedes GLE" naleteo na bicikliste, majku Moniku Isakov (36) i maloletnu decu, koji su vozili osvetljenim putem.

26.05.2024

15:18

Sport

Planeta

Rusi zaprepašćeni rečima Bajdena! Zar je ovo izgovorio?! Moskva reagovala istog momenta: Imamo krindž godine!
NEVEROVATNO

Rusi zaprepašćeni rečima Bajdena! Zar je ovo izgovorio?! Moskva reagovala istog momenta: Imamo krindž godine!

Kada govori o tome da su Amerikanci "nezamenljiva nacija, jedina supersila na svetu i glavna demokratija", predsednik SAD Džozef Bajden iz nekog razloga ne spominje američki državni dug i nekontrolisano štampanje novca, ukazala je portparolka Ministarstva spoljnih poslova Rusije Marija Zaharova u nedavnoj objavi na Telegramu, ocenivši da je to "krindž godine".

26.05.2024

20:10

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija