• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/M.K

15.04.2022

14:28

IMALA SAM TU JEDNU OSOBU U SVOM ŽIVOTU KOJU SAM VOLELA BEZREZERVNO! Izvorinku Milošević potresla njegova smrt

Printscreen You Tube/Grand Magazin Tv Grand

Estrada

IMALA SAM TU JEDNU OSOBU U SVOM ŽIVOTU KOJU SAM VOLELA BEZREZERVNO! Izvorinku Milošević potresla njegova smrt

Podeli vest

Pevačica Izvorinka Milošević prisetila se pokojnog supruga, pa ispričala kakav je život imala pored njega

Izvorinka Milošević, prisetila se supruga Miše Blama nekadašnjeg džez muzičara koji je preminuo 2014 godine.

Foto: Printscreen

Izvorinka Milošević

- Imala sam tu jednu osobu u svom životu koju sam volela bezrezervno. Nikada više nije imao zamenu u bilo kom obliku. Upoznala sam ga u ranoj mladosti. Ja sam bila jako mlada i on je bio čovek koji mi je otvorio prozor u svet. Bio mi je sve, učitelj, pokrovitelj... Pokazivao mi je samo lepu muziku - počela je izlaganje za "Grand".

- Uz njega sam naučila sve, šta su loši trileri, šta su dobre izvorne pesme, koji put treba da odaberem... Duboko negde u dubini duše sam uvek patila za njim, i to će tako biti doživotno. Pitaju me ljudi: "Zašto, kada život nije jedan čovek?". Nije. Uvek postoje nove ljubavi, ali takva ne - kada si strašno mlad, kada toliko veruješ, veruješ u iskrenost, da će to trajati doživotno, i onda se naoružaš svim onim što imaš u sebi i daš toj jednoj osobi. Šta se posle desilo, duga je to priča. Na ozbiljnom sam putu da, kad već on nije, napišem knjigu i da na papir stavim šta se sve dogodilo sa mojim životom, kako sam uspela da se izborim, da iz gorštačkih planina Deli Jovana i Homolja siđem u civilizaciju, završim neke škole i sretnem Mišu Blama - nastavila je izlaganje Miloševićeva.

Foto: Printscreen You Tube

Pevačica Izvorinka Milošević

- On je bio ostvarena ličnost, a ja devojčica od 17-18 godina. U odnosu dvoje ljudi je iskrenost alfa i omega svega. Mi smo se tako spojili. Bila sam jako mlada. Bio je deset godina stariji od mene. Bio je isuviše svoj. Pitaju me ljudi: "Kad ga već toliko hvališ i posle toga se nisi više udavala, iako si imala toliko šansi, zašto si se, ženo, razvela od njega?!". E, to moram da stavim na papir. On je bio isuviše jaka ličnost, isuviše svoj. On je bio bolesnik od kronove bolesti, ali se nije dao. To je jako teška bolest. On uzme svoj kontrabas, ode u noćni klub, gde su prigušena svetla, stavi čašu viskija i krene da svira svoj omiljeni džez, a zna da će sutra da završi u bolnici jer ne može rana na stomaku da podnese tu količinu alkohola. Govorio je: "Hoću da živim tako, makar samo 24 časa!". To ga je koštalo života - zaključila je pevačica.

POGLEDAJTE EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

Srpska lista: Snimak je dokaz o organizovanoj kriminalnoj grupi s ciljem otimanja imovine Srbije!
Politika

Srpska lista: Snimak je dokaz o organizovanoj kriminalnoj grupi s ciljem otimanja imovine Srbije!

Srpska lista je danas saopštila da snimak na društvenim mrežama na kojem se čuju izjave Radoice Radomirovića zamenika ministra u vladi Aljbina Kurtija Nenada Rašića i Arbera Vokrija predstavlja "dokaz postojanja i delovanja organizovane kriminalne grupe sa ciljem protivpravnog delovanja i otimanja imovine čiji su vlasnik institucije Republike Srbije", a kako bi sebi odnosno drugim licima pribavili imovinsku korist, odnosno stanove.

26.04.2024

14:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17