• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/S.Milivojević

16.04.2022

09:44

ŽIVOJIN KRSTIĆ ZA INFORMER: Istina je, sve sam izgubio! Novinar otkrio detalje požara na Karaburmi!

printscreen

Estrada

ŽIVOJIN KRSTIĆ ZA INFORMER: Istina je, sve sam izgubio! Novinar otkrio detalje požara na Karaburmi!

Podeli vest

Novinar Siniša Medić otkrio je da je u požaru koji je noćas izbio na Karaburmi, izgoreo stan njegovog prijatelja Živojina Krstića

Naš kolega i moj najbolji prijatelj je noćas izgubio sve. Kao što ste čuli, na Karaburmi je noćas bio veliki požar, izgorela su 4 stana na poslednjem spratu. Jedan od stanova je i Živojinov, znamo samo da je sve izgorelo, on je imao jednu mačku, ne znamo da li je maca ostala živa. Ne znamo još ni uzrok, ni ništa, samo znamo da je ovo velika tragedija - rekao je Siniša Medić u Jutanjem programu na Pinku.

Živojin Krstić se sada oglasio za Informer i otkrio da je istina ono što je rekao njegov kolega Siniša Medić.

- Istina je. Ne znam šta se desilo. Bio sam sa Sinišom na kafi u gradu i samo mi je javila komšinica da gori stan. Došao sam posle 20 minuta i video da je gorela zgrada, to je sve što ja znam. Noćas su vatru gasili do 4 ujutru. Danas će doći veštak, pa ću znati više detalja. Samo je komšinica bila na spratu, ima četiri stana, svi smo negde bili. Izašao sam oko 22.10, požar je ona otkrila oko ponoći - otkrio nam je Živojin Krstić.

Podsetimo, požar je izbio oko ponoći u Ulici Husinjskih rudara 24 na Karaburmi.

POGLEDAJTE EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ceca Stanulovic

pre 2 godine

Covek je bolovao od korone, ovo je post-kovid simptom... Strasno koliko je ta posast unistina narod... Podrska voditelju...

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija