• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

16.04.2022

15:27

OTAC JE BIO ZABRINUT ZA NJEGA! Sin Miloša Bojanića vozio kamion u Americi, a onda se vratio i evo čime se bavi!

Instagram/printscreen

Estrada

OTAC JE BIO ZABRINUT ZA NJEGA! Sin Miloša Bojanića vozio kamion u Americi, a onda se vratio i evo čime se bavi!

Podeli vest

Proslavljeni pevač obezbedio je oba sina, ali je za mlađeg bio zabrinut

Miloš Bojanić ima dva sina, Baneta i Mikicu Bojanića i obojica su krenuli njegovim stopama.

Foto: HIT dodatak/informer

Miloš sa sinom Mikicom kad je bio mali

Osim pevanjem, obojica su bili započeli posao s kamionima u Americi. Milošev sin Mikica živeo je u Kanadi, dok je njegov brat Bane godinama stacioniran u Detroitu. Obojica su oženjeni i imaju decu.

– Bane živi u Americi, a Mikica je u Kanadi, ali nisu daleko jedan od drugog. Četiri i po sata vožnje. Sinovi se bave istim poslom, imaju kamionske firme. Bane je osnovao firmu koja se bavi transportom hrane, zatim i Mikica, pa njih dvojica sarađuju i lepo funkcionišu. Mogu da kažem da sada najmirnije živim otkad su tamo, jer su obojica stali na noge – otkrio je jednom prilikom Miloš.

 

 

Bojanić se, međutim, sa sinovima viđa retko, tek jednom godišnje kako je jednom rekao. Tada je otkrio i da postoji mogućnost da se Mikica vrati u Srbiju jer je nostalgičan, što se sada i dogodilo, dok je Bane razvio biznis u Americi i nema nameru da se vraća u domovinu.

Mikica je to sad ai učinio i po povratku u Srbiju snimio je dva kavera, od kojih je jedna obrada starog hita „Oči su njene kao nebo plave“, koju u originalu izvodi njegov otac.

- Miloš to nije dobro otpevao pod broj jedan (smeh), a ja sam sada objasnio kako to treba da se radi - našalio se Mikica, pa dodao:

- Svidela nam se pesma i stvarno smo je iz ljubavi uradili i predstavili narodu. Tata je to aminovao i rekao odmah da bi mi to trebalo da uradimo- otkrio je Bojanić i dodao da je to tek deo iznenađenja koje je pripremio za publiku.

 

 

Miloš je jednom prilikom, kada je govorio o renoviranju svoji apartaman u Baošićima, istakao i da sa starijim sinom Banetom i nije u najboljim odnosima, a da je Mikici velika podrška:

- Mikica dolazi da pomogne tati, biće ovde za sve što bude trebalo da mi se nađe. Što se tiče Baneta, mi nismo u svađi, možda je on ljut na mene, ali to nije svađa. To su razlike među generacijama. Ovde ću imati četrnaest apartmana. Biće dva velika apartmana koja dele celo prizemlje. Opremio sam sve sa kvalitetnim nameštajem, ja nikad nisam kupovao loš i jeftin nameštaj. Ja ću jednog dana to da prodam. Ja to ne radim za sebe. Njena vrednost je preko milion evra. Uložio sam puno para i truda - rekao je Miloš.

- Mikicu moram da dignem, Branku moram da obezbedim. Ona je bila uz mene, mora i posle mene da bude dama. Bane ima, njemu kupimo dobar auto, i dobar sat, i on je srećan. Meni ne treba ništa. Želim samo da budem zdrav do kraja života - rekao je pevač.

POGLEDAJTE EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija