• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: 24sedam

17.04.2022

13:44

MAJA NIKOLIĆ PRIZNALA DA JOJ SE SVIĐA ACA LUKAS: Ne smeta mi što je ružnjikav, ne mora svaki da bude maneken!

Insajder/Stock

Estrada

MAJA NIKOLIĆ PRIZNALA DA JOJ SE SVIĐA ACA LUKAS: Ne smeta mi što je ružnjikav, ne mora svaki da bude maneken!

Podeli vest

Pevačica Maja Nikolić otkrila je da voli muškarce kao što je Aca Lukas, a prokomentarisala je i mlađeg kolegu

Naime, na pitanje da li je Isak Šabanović privlači kao muškarac, Maja Nikolić je odgovorila:

Foto: ATA Images

Maja Nikolić priznala koji kolega joj se sviđa

- Naravno da sam emotivna osoba, da li postoji pevač koji nije? Ako nemaš emocije, kako da pevaš? Drvoseča, recimo ili mesar, oni mogu da ne budu emotivni, a pevači moraju. Uvek me je koštala emotivnost u ovom poslu. Evo recimo sad sam u emisiji bila sa Isakom Šabanovićem, on je bio favorit mojim drugaricama i meni - rekla je Maja, pa nastavila:

Foto: printscreen

Pevač Isak Šabanović

- On je simpatičan, šarmantan... Ja volim drugačije tipove, volim visoke muškarce, sportske tipove. Ali Isak je moj tip u smislu duhovitosti, harizme, jer on kad se nasmeje, on pleni. Tako da nije bitan izgled. Zapravo i nemam tip, ne mora muškarac da bude maneken, može da bude i ružnjikav, ali kad se nasmeje, da ima taj šarm - otkrila je Maja, a onda navela muškarce za koje smatra da su po njenoj meri.

- Više volim muškarce kao što je Džeremi Ajrons, Aca Lukas, Džon Malkovič. Meni svi kažu "Džordž Kluni je lep", meni nije, možda za moju mamu. Ja volim kad je muškarac namazan, ne mora da bude intelektualac, da se snalazi u Srbiji - zaključila je Maja Nikolić.

Foto: ATA Images

Aca Lukas

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija