• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

18.04.2022

21:44

OGLASIO SE NEBOJŠA GRNČARSKI NAKON OPTUŽBI SUPRUGE ZA NASILJE: Deca su odlučila da žive sa mnom, svedočila su da nisam tukao njihovu majku!

Insajder/Aleksandar Jovanović

Estrada

OGLASIO SE NEBOJŠA GRNČARSKI NAKON OPTUŽBI SUPRUGE ZA NASILJE: Deca su odlučila da žive sa mnom, svedočila su da nisam tukao njihovu majku!

Podeli vest

Dragana Grnčarski krajem prošle godine šokirala je priznanjem da ju je muž psihički i fizički zlostavljao, a on se sada prvi put nakon svega toga i oglasio.

Nebojša Grnčarski dao je ispovest o dešavanjima o svom braku i otkrio svoju stranu priče nakon što je tužilaštvo odbacilo tužbu za porodično nasilje njegove supruge:

Foto: Insajder/Novak Đurović

Tužilaštvo odbacilo optužbe... Nenad Grnčarski

- Kako mi je interes dece uvek na prvom mestu, trudim se da ublažim posledice koje je u našim životima proizvela lažna optužba za nasilje protiv mene. Deca neko vreme nisu išla u školu jer su ih drugovi, pod uticajem natpisa na portalima i u štampi, pitali da li je to istina. Meni je bilo pakleno teško tih nedelja, sve ono u šta sam verovao, brak, pristojnost, vaspitanje, raspalo se kao kula od karata. Možete li da pretpostavite kroz kakvu emotivnu vrtešku su prolazila deca? Bilo mi je važno samo njih da zaštitim.

Deca su odlučila da ostanu sa ocem. Najstariji Viktor je u svedočenju pred tužilastvom rekao da Nebojša nikada nije digao ruku na njegovu majku Draganu.

- Njhova odluka je za mene najveća satisfakcija. Posvećen sam njihovoj budućnosti, želim da postanu emotivno funkcionalne osobe koje će jasno praviti razliku između dobrog i lošeg. Nestalo bi sveta i čoveka kad bi laž, zlo i mrak pobedili dobro, ljubav i istinu. Draganu poštujem kao majku naše dece, uprkos tome što me je u javnosti optužila za gnusne stvari. Ponoviću ono što sam rekao u tužilaštvu: nikada suprugu nisam udario, ali sam bio svedok njenog poročnog ponašanja - rekao je Nebojša.

Foto: Youtube printscreeen

Dragana Grnčarski

Nebojša je ispričao i svoju verziju priče kako je došlo do kraha bračne zajednice sa Draganom nakon 25 godina braka:

- Sa Olgom i Ignjatom sa bio na selu kada me je Dragana kratkom porukom obavestila da se iselila iz našeg stana. U početku sam mislio da se šali. Nakon što smo se vratili u Beograd shvatili smo da je nema. Nisam imao pojma gde je. Zvao sam je telefonom, slao poruke, ali ona nije odgovarala. Kako nemam društvene mreže deca su me budila noću da mi pokažu šta njihova mama kači na storijima. Obično su to bili snimci iz noćnog provoda sa veselim društvom. Dva meseca nije videla decu i to me je, kao porodičnog čoveka, najviše bolelo. Ubrzo me je čekalo novo iznenađenje. Podnela je tužbu protiv mene za porodično nasilje, želeći da me na taj način ostrani iz zajedničkog stana, kako bi ubrzala prodaju naše nekretnine i brzo došla do neophodnih novčanih sredstava. U javnosti sam osuđen i proglašen nasilnikom, pre nego što je pravosuđe završilo svoj deo posla. Pošto je saslušalo svedoke, tužilaštvo je odbacilo tužbu zbog nedostatka dokaza - istakao je on u svojoj ispovesti, te dodao da iz njihove bračne zajednice ne želi da se seća samo ružnih stvari.

Da podsetimo, Dragana je optužila muža, s kojim je i u brakorazvodnoj parnici, da je od njega "trpela fizičko, psihičko i finansijsko nasilje". Podsetimo, ona je supruga prijavila nekoliko meseci posle nasilja, za koje tvrdi da se dogodilo 4. januara prošle godine u njihovom stanu. Na pitanje zašto ga nije prijavila kada se incident navodno dogodio, niti je otišla kod lekara koji bi konstatovao povrede, izjavila je da nije htela da se njihova imena razvlače kroz medije, prenosio je pomenuti medij.

- Te večeri sam sedela u dnevnoj sobi, čitala knjigu i pušila cigaretu. Prošao je pored mene i rekao: "Luzerko, nikada ništa u životu nisi napravila, i deca su te provalila." Pošto sam ćutala, uhvatio me je za ruke, počeo da me trese i da viče: "Mutava, odgovori", a onda mi je udario dva šamara. Otrčala sam u kupatilo da se ispovraćam, spakovala stvari, pozvala drugaricu i otišla kod nje - ispričala je, prema nezvaničnim informacijama, Dragana tada, prenosili su mediji.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Naomi Samuel

pre 1 godinu

Želim svima ovdje reći kako je DR Apata promijenio moju sudbinu. Gotovo petnaest godina radila sam kao prodavačica u automobilskoj tvrtki i jedva dobivala proviziju da platim račune dok je izvjesna kolegica na umu kupovala kuće. Bila sam zbunjena oko nje jer su joj svi zavidjeli na tome koliko je zaradila. Nisam shvaćao što nije u redu jer sam bio dobar u svom poslu i nije bilo ničega posebnog što je učinila drugačijom i gotovo pet godina nisam mogao skupiti hrabrosti da joj se izrazim. Jednog dana dok me tjerala molio sam je da me posavjetuje i odlučio učiti od nje, no ona je rekla da sam bolji na poslu, što me dodatno zbunilo jer je njoj očito bolje. Nakon mnogo razgovora, obavijestila me o dr. Apati koja je izvela njezinu magičnu čaroliju koja ju je učinila izuzetnom. Dala mi je njegov kontakt i zamolila me da razgovaram s njim i učinim sve što traži od mene. Prošlo je sedam mjeseci i upravo sam kupila svoju prvu kuću i uštedjela dovoljno novca da pošaljem svoje blizance na fakultet. Bio sam slomljen i beskućnik i nikad ne bih mogao zamisliti da ću tako brzo posjedovati dom. Hvala DR Apata. Pitajte ga za pomoć i uz njegovo dopuštenje ostavljam njegov broj za izravni kontakt WhatsApp / Viber: (+66 81 302 8552) ILI Email: drapata4@gmail.com

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17