• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.I

19.04.2022

13:13

POZNATI FOTOGRAF PREDSTAVIO KOLEKCIJU VANZEMALJCEM! Veliki broj srpskih umetnika sarađivao na projektu!

George Book

Estrada

POZNATI FOTOGRAF PREDSTAVIO KOLEKCIJU VANZEMALJCEM! Veliki broj srpskih umetnika sarađivao na projektu!

Podeli vest

Kolekcija je najavljena sa modnim fotografom u zagrljaju ni manje ni vise nego vanzemaljca.

Poznati modni fotograf i autor "Wall Street International-a" je lansirao novu kolekciju svog brenda "George Book", a za lice kampanje odabrao je Miju Jokić, koja je jedna od najuspešnijih modela u svetu sa naših prostora i jednog vanzemaljca.

Foto: George Book

I vanzemaljac u kolekciji...

Đorđe je ovom kolekcijom predstavio svoj rad i na svetskoj platformi "Metaverse", kao svoj lični nft. Veliki broj priznatih umetnika radio je na ovoj kampanji, pa je tako fotografisanje održano u prestižnoj galeriji "Vitamin X" uz radove umetnika poput Sonje Gajić i Miće Stajčića. Profesor Lakobrija, ispred akademije "Purity" pripremio je vanzemaljca po merama specijalno za "George Book". Pored svih poznatih sa kojima je Đorđe sarađivao, ovo je prvi put da na našim prostorima vidimo nešto ovakvo. U kolekciji predstavljeni su novi modeli košulja, pidžama odela, dukseva, kombinezona.

U planu je američka naslovna strana sa TV licem, Tijanom Stoisavljević i glumicom Teodorom Bjelicom, novi "Kitchen show" (Kulinarska emisija) koji će predvoditi Đorđe i nekoliko inostranih angažmana u Parizu.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

Priština ubija dijalog!
Politika

Priština ubija dijalog!

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković izjavio je danas da Priština ubija dijalog, kao i da je glavni pregovarač Prištine Besnik Bisljimi u sredu u Briselu odbio da razgovara o svim temama.

03.07.2024

12:27

'Ne obmanjujte javnost' - Vučić upitao crnogorsko rukovodstvo: Da li je rezolucija o Jasenovcu bila moja ideja?
Politika

'Ne obmanjujte javnost' - Vučić upitao crnogorsko rukovodstvo: Da li je rezolucija o Jasenovcu bila moja ideja?

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da ljudi iz crnogorskog rukovodstva govore stranim predstavnicima da je rezolucija o Jasenovcu u crnogorskom parlamentu doneta pod pritiskom Beograda i upitao predsednika Crne Gore i predsednika Vlade te zemlje da li ih je ikada pozvao telefonom da vrši pritisak na njih i da li je ta rezolucija bila njegova ideja.

03.07.2024

12:12

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija