• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo/Informer/D. I.

20.04.2022

14:19

ANU I PREDRAGA RAJKOVIĆA OPLJAČKALA BLISKA OSOBA! Kamera sve snimila!

Estrada

ANU I PREDRAGA RAJKOVIĆA OPLJAČKALA BLISKA OSOBA! Kamera sve snimila!

Podeli vest

Lokal Ane i Predraga Rajkovića obijen je pre nekoliko dana i sav novac koji je bio u kasi je odnešen

Ovo je treći put da je poznati par na meti lopova, a prethodna dva puta obijali su im stan. Ovoga puta izvor blizak njima tvrdi da sve ukazuje na to da su lopovi dobro poznavali lokal i gde je bio novac:

Foto: Instagram/Ana rajković

Ana i Predrag čekaju da policija uhvati lopove....

- Sve u vezi s ovim događajem je jako čudno. Sigurnosne kamere su sve snimile i posebno je interesantno što lopovi s vrata idu direktno do mesta u radnji i fioke u kojoj se ostavlja dnevni pazar. Prvo što su uradili kada su ušli bilo je otvaranje baš te fioke - počinje izvor i dodaje:

- To može da znači da je Anu i Predraga opljačkao neko ko im je veoma blizak ili pak neko ko je često dolazio u radnju i pažljivo motrio šta se radi u butiku. Drugi scenario bi mogao da bude da je provalnicima neko davao tačne instrukcije.

Izvor navodi da je bračni par Rajković šokiran i zbunjen i da bukvalno posle ovog događaja nikome od bliskih prijatelja ne mogu da veruju.

- Ana i Predrag su u nezavidnoj poziciji jer ni za koga iz okruženja ne mogu da tvrde da ih je baš on opljačkao, niti da u nekoga upere prst. Uznemireni su i bukvalno se plaše i sopstvene senke. Za samo dve godine ovo je treće nezakonito provaljivanje u njihovu kuću ili lokal - otkriva izvor, i dodaje:

Foto: Instagram/printscreen

- Svi njihovi prijatelji preko celog dana dolaze u lokal, često i sama Ana bude tu s decom i prijateljicama. Frekvencija ljudi koji nešto mogu da vide pa dalje da prenose informacije je velika, tako da može da bude bilo ko od prijatelja ili poznanika - završava izvor.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija