• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tamara Matić

23.04.2022

09:23

JOVANA JEREMIĆ ZA INFORMER PROGOVORILA O LJUBAVI: Posle Vaskrsa želim da sretnem čoveka svog života!

Aleksandar Jovanović Cile

Estrada

JOVANA JEREMIĆ ZA INFORMER PROGOVORILA O LJUBAVI: Posle Vaskrsa želim da sretnem čoveka svog života!

Podeli vest

Mlada sam i imam vremena više puta da stajem pred matičara. Ćerkici Lei podariću brata Vasilija, poručuje Jovana Jeremić

Jovana Jeremić planira ponovo da se uda i rodi dečaka! Voditeljka najgledanijeg jutarnjeg programa razvela se pre nepuna dva meseca od političara Vojislava Miloševića, a sada je puna planova za budućnost.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Jovana Jeremić sa ćerkom Leom
Privlači moćnike

- Udajem se! Naravno da ne bežim od toga, imam tek 31 godinu. Mlada sam i imam vremena više puta da stajem na ludi kamen. Ja sam žena koja privlači moćne muškarce. Jedan moj prijatelj kaže: "Jovana Jeremić je simbol moći", tako da sa mnom mogu da izađu na kraj samo moćni muškarci. Jedva čekam da ozvaničim vezu sa svojim kraljem, pa da zajedno vladamo - kaže

Svi bivši hteli su da me žene

Jovana tvrdi da su svi bivši momci hteli da im bude supruga.
- Žene se dele na dve grupe - one koje se nikad ne udaju i one koje se više puta udaju. Svi moji bivši momci hteli su da se venčaju sa mnom - kaže voditeljka Jutarnjeg programa.

Jeremićeva, koja je pre četiri godine rodila ćerku Leu.
Jovana je ubeđena da će u drugom braku dobiti sina:
- Čim se ponovo udam, rodiću sina. Čovek kom ću podariti naslednika voleće me iskreno i bezuslovno. I moju Leu sam rodila dok sam svog bivšeg supruga volela kao Boga, tako da će tako biti i sa drugim detetom. Već sam smislila i ime, moj sin zvaće se Vasilije.

Velika vernica

Voditeljka Pinka odlučila je da o budućem mužu za sada ne govori u javnosti.
 

- O partneru neću pričati u medijima sve dok mi ne dođe vreme za udaju. Trenutno sebe duhovno čistim i trudim se da budem ispravna u svakom smislu jer se pridržavam velikog Vaskršnjeg posta. Kada prođe Vaskrs nadam se da ću sresti čoveka svog života - priča naša sagovornica.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Jovana Jeremić sa ćerkom Leom

Nikad ne farbam jaja

Jovana Jeremić otkrila nam je zbog čega nikada ne farba jaja.
- Ja sam poslovna žena i nemam vremena da farbam jaja, ali pomažem da se ukrase. Za Vaskrs vodim jutarnji program, a ostatak dana proslavljam sa porodicom. Moja ćerka Lea mnogo voli ovaj praznik jer se svi okupimo kod kuće - kaže voditeljka.

Haljina: Diline Šminka: Diline, Kneza Miloša 11


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
dragoljub m v p

pre 2 godine

Covek tvog zivota je vec ziveo s tobom. Ti hoces boljeg ali bolji su otisli boljim.

Mama

pre 2 godine

Kćerkici Lei najpre podari majku,ako je to još uvek moguće,jer joj je ona najpotrebnija

maya elijah

pre 2 godine

POZDRAV SVIMA, VOLET ĆU PODIJELITI SVOJE SVJEDOČANSTVO SA SVIMA,.. prije nekoliko mjeseci moj muškarac me ostavio zbog druge dame. Toliko ga volim i jedino o čemu sam mogla razmišljati je samoubojstvo. Pokušao sam na nekoliko načina, ali nijedan nije uspio. Odlučio sam čitati na internetu i čitati o čarolijama i čarolijama. Pokušao sam, izgubio sam puno novca, ali rezultat je bio isti. Gotovo sam odustala dok nisam upoznala dr. alabu, čaroliju koja me uvjerila u uspjeh i pročitala komentare ljudi na njegovoj web stranici. Bio sam skeptičan kada sam ga kontaktirao jer sam izgubio mnogo novca. uvjeravao me da je njegov rad 100% dobar i kad sam ga probala bila sam presretna jer se moj muškarac vratio u moju kuću... Sada je moj muškarac jako poslušan i više me voli. Sada sam trudna 2 mjeseca i sretna sam što ga imam u životu. Savjetovao bih vam da se obratite ovom moćnom čarobnjaku za čarolije, koji mi je dao drugu priliku za sreću i ljubav, pokušao sam nekoliko čarolija i nijedna nije uspjela. Ako vam itko može pomoći da povratite ljubav i usmjeriti vas u potrazi za životnim rješenjima, to je on. Kontaktirajte ga izravno na -Email- dralaba3000@gmail.com. Također mu možete poslati Whatsapp i viber na ovaj broj +1(425) 477-2744. Živjeli.. ? ?

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Počinje suđenje lažnoj zubarki: Falsifikovala diplomu i prevarila 40 ljudi
Hronika

Počinje suđenje lažnoj zubarki: Falsifikovala diplomu i prevarila 40 ljudi

U Prvom osnovnom sudu u Beogradu danas počinje suđenje Snežani Stević (48) koja je uhapšena početkom marta ove godine zbog sumnje da se bavila nadrilekarstvom i radila estetske i stomatološke zahvate u svom salonu lepote "BV Dental Estetic", a protiv nje podneta je i krivična prijava zbog falsifikovanja diplome.

03.07.2024

09:15

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija