• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/S. Kostić

22.04.2022

07:00

KONSTRAKTA POKLONILA PATRIJARHU LAVOR I BOKAL! Predstavnica Evrovizije posetila poglavara pravoslavne crkve!

Gordan Jović

Estrada

KONSTRAKTA POKLONILA PATRIJARHU LAVOR I BOKAL! Predstavnica Evrovizije posetila poglavara pravoslavne crkve!

Podeli vest

Ana Đurić Konstrakta poklonila je patrijarhu Porfiriju lavor i bokal s kojima je nastupila na izboru srpskog predstavnika za Evroviziju!

Pevačica je bila u poseti poglavaru Srpske pravoslavne crkve i tom prilikom mu uručila rekvizite koje koristi tokom izvođenja pesme "In corpore sano". Zauzvrat, patrijarh je njoj darovao ikonu.

Foto: printscreen

Konstrakta i patrijarh Porfirije

- Imala sam tu čast da nešto poklonim, ali i da primim poklon - triptih ikonu. Naravno, i zadovoljstvo da čujem i razumem priču o podršci i poštovanju - napisala je umetnica uz fotografiju sa Porfirijem koju je podelila na društvenim mrežama.


Zanimljivo je da je patrijarh prokomentarisao Konstraktin nastup na izboru srpskog predstavnika za Evroviziju.

Foto: YouTube prntscreen

Oduševila patrijarha... Konstrkata


- Ovih dana se u jednoj pesmi čuo stih: "Šta ćemo sad?" Čitavu pesmu i taj stih razumeo sam na sledeći način: pokušavamo da budemo savršeni spolja - slavni, lepi, moćni, bogati, a onda dođe jedan mali kvar u našem životu. Dođemo u situaciju kada shvatimo da od svega toga spolja nema nikakve pomoći - napisao je Porfirije na Instagramu.

Bugari navijaju za Konstraktu

Bugarski predstavnici na ovogodišnjoj Evroviziji Roni i Biser, iz grupe "Intelidžent mjuzik prodžekt", kažu da im je Konstrakta favorit.
- Ona je posebna i drugačija! Gledali smo je u Izraelu i otkinuli na njen nastup! Pesma i refren su zarazni. Već nakon gledanja spota, uhvatili smo sebe kako ponavljamo: "Biti zdrava, biti zdrava." Konstrakta je, po nama, apsolutni favorit i smatramo da će odlično proći na Evroviziji. Navijamo za nju i verujemo da će se sjajno kotirati - rekli su Bugari.

 

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EMISIJU "DO KOSKE" SA JOVANOM JEREMIĆ:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija