• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/Informer/D.S.

23.04.2022

21:59

VASKRS SLAVI BEZ ANASTASIJE! Ceca priznala: Uželela sam se ćerke! Viki Miljković: Radujemo se kad sin pobedi u borbi sa jajima!

Instagram

Estrada

VASKRS SLAVI BEZ ANASTASIJE! Ceca priznala: Uželela sam se ćerke! Viki Miljković: Radujemo se kad sin pobedi u borbi sa jajima!

Podeli vest

Pevačice, koje su ujedno i kume, progovorile su o tome kako će proslaviti Vaskrs!

Ceca Ražnatović i njena kuma Viki Miljković i ove godine će Vaskrs dočekati u Hramu Svetog Save. Njih dve će se porodično pričestiti na liturgiji. Kume će, zatim, proslavu praznika nastaviti u svojim domovima.

Ražnatovićeva je otkrila da će prisustvovati ponoćnoj liturgiji: 

Foto: E-Stock

Ceca Ražnatović, pevačica

- U ponoć ću sa članovima porodice prisustvovati vaskršnjoj liturgiji, nakon koje ćemo se pričestiti. Potom ću tokom dana biti sa porodicom, a uveče imam koncert. Željko i ja ćemo najviše uživati u ovom prazniku.

Foto: Printscreen You Tube

Viki Miljković, pevačica

- Vaspitana sam tradicionalno i od malih nogu pridajem veliku pažnju velikim praznicima. Posle 57 dana posta, pričestiću se u Hramu Svetog Save, potom ćemo se svi kucati jajima i prvo ćemo pojesti to za doručak. Zatim ću spremiti ručak za svoju porodicu - rekla je Viki.

Ceco, da li ćete za Vaskrs svi biti na okupu ili će Anastasija boraviti u Španiji, kod novog dečka Nemanje Gudelja?

Foto: Aleksandar Jovanović Cile/Stock

Ceca Ražnatović, Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj

- Anastasija neće biti sa nama, s prijateljima je otputovala u Rim. Jedva čekam da se vrati. Uželela sam se ćerke - priznala je pevačica.

Viki, da li se sin Andrej i dalje raduje Vaskrsu?

Foto: Marko Đoković

Viki Miljković, pevačica

- On je sad tinejdžer, ali i dalje jako voli sve praznike i raduje se - rekla je ona.

Kako je izgledala proslava Vaskrsa kada ste bile deca?

- U kući u Žitorađi smo proslavljali onako kako običaji nalažu. Ujutru smo odlazili na liturgiju, a tokom dana su nam dolazili rođaci. Igrali smo se, pevali, radosno je bilo - rekla je Ceca.

- Moji su slavili baš onako kako ja to danas činim. Odlazili smo jedni kod drugih i takmičili se u kucanju jajima. Pobedničko je uzimalo kao nagradu ono koje je polupano i tako smo pravili kolekciju, koju smo retko kad mogli da pojedemo do kraja - otkrila je Viki.

Ko obično pobeđuje u tucanju jajima u vašim porodicama?

Foto: printscreen instagram/cecaraznatovic

- Zavisi od godine do godine. Prethodne godine to je bio Željko, verujem da će tako biti i ove - rekla je Ceca.

- Nema večitog pobednika. Najviše se radujemo kada sin Andrej pobedi - priznala je Miljkovićeva.

Ceco, koliko je drugačiji Vaskrs otkako se rodio Željko?

- Željko doprinosi toj radosti u domu, jer svi prate šta će uraditi, njegove reakcije, osmeh. Mala deca su uvek centar sveta u domu, a tu su i deca moje sestre Lidije, koja čine da, kada ih sve gledate, srce vam bude puno.

Pošto ste kume, da li ste nekada zajedno proslavljale praznik?

Koliko me pamćenje dobro služi, mislim da nismo. Ali svake godine, generalno, sve praznike čestitamo jedna drugoj - rekla je Ceca.

Foto: printscreen instagram/viki_miljkovic

Viki Miljković, pevačica

- Često smo zajedno u crkvi na Vaskrs, jer se obe pričešćujemo kod istog duhovnika, vladike Stefana - dodala je Viki.

Violeta, poznata si kao neko ko uvek ima lepu kućnu dekoraciju za praznike. Hoćeš li ove godine prevazići samu sebe?

- Jako pridajem pažnju dekoraciji kuće kada su praznici. Nekako me to uvek inspiriše i donosi novu energiju u dom. I sada kada se bavim uređenjem domova drugih ljudi, i dalje uživam kao da uređujem svoj. Zato sam se valjda i opredelila za taj posao.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Demoralizovali su Evroviziju, a sad hoće da "preuzmu" i Olimpijske igre! Grad svetlosti postao je grad tame! (VIDEO)
Live TV

Demoralizovali su Evroviziju, a sad hoće da "preuzmu" i Olimpijske igre! Grad svetlosti postao je grad tame! (VIDEO)

Sinoć su otvorene Olimpijske igre u Parizu. Spektakl prilikom otvaranja izazvao je burne reakcije. Da li je ono bila promocija jednakosti kako tvrde organizatori, ili nešto drugo? Na ovu, ali i sve druge važne svetske teme govorili su gosti emisije "Rat uživo", Dragoslav Rabrenović ispred Instituta ta nacionalnu strategiju i stručnjak za strategijski menadžment.

27.07.2024

22:05

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija