• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: 24sedam/Informer/D.S.

25.04.2022

11:33

NOMINOVANA ZA NAJBOLJI TEKST EVROVIZIJE! Konstraktina pesma oduševila Evropu, evo šta je rekao ŽIRI!

Gordan Jović

Estrada

NOMINOVANA ZA NAJBOLJI TEKST EVROVIZIJE! Konstraktina pesma oduševila Evropu, evo šta je rekao ŽIRI!

Podeli vest

Po svemu sudeći, Ana Đurić se iz Torina ne vraća praznih ruku.

Ana Đurić poznatija pod umetničkim imenom Konstrakta predstavljaće Srbiju na predstojećem Evrosongu u Torinu sa pesmom "In corpore sano". Ova numera se nalazi među šest nominovanih za najbolji tekst ovogodišnjeg takmičenja, po izboru portala "Eurostory.nl".

Foto: Gordan Jović

Pesma poznate umetnice je zarazila čitav region, a i šire. Prema podacima iz kladionica Konstrakta ima velike šanse za pobedu, a prema mišljenju stručnog žirija prvi stih pesme "Koja li je tajna zdrave kose Megan Markl" je među onima koji se najviše pamte u istoriji "Pesme Evrovizije".

Osim toga, oni dodaju i da slezina nikad nije pomenuta na evrovizijskom takmičenju, a navode i da je ostatak teksta poprilično bizaran, ali i sveobuhvatan.

Foto: Gordan Jović

- Tekst se gradi prema argumentaciji koja se dotiče nemogućih standarda lepote i zdravlja koji su postavljeni za javne ličnosti - naveo je žiri.

Osim teksta pesme "In corpore sano", među nominovanima su i numere iz Australije, Velike Britanije, Italije, Ukrajine i Švajcarske. Dobitnika nagrade će zajedno odlučiti žiri i publika koja može da glasa na portalu "Eurostory.nl".

Inače, nagrada za najbolji tekst portala Eurostory.nl dodeljuje se od 2016. godine, a među dobitnicima se, između ostalih, nalaze i Džamala, pobednica iz Ukrajine 2016, kao i prošlogodišnji pobednici, grupa "Maneskin".

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17