• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/M.K

25.04.2022

18:45

BILJANA JEVTIĆ DEMANTOVALA LEPU LUKIĆ: Moj sin je primer!

Estrada

BILJANA JEVTIĆ DEMANTOVALA LEPU LUKIĆ: Moj sin je primer!

Podeli vest

Bilja Jeftić demantovala lepu Lukić u emisiji, nastao šok

Biljana Jevtić, pevačica koja može da se pohvali svojom dugom karijerom koja traje već nekoliko decenija. 

Međutim, moderno vreme donosi niz iskušenja i novih trendova na muzičkoj sceni kojima pevačica odoleva, a za uspeh ima samo jedan recept.

 

 

- Kažu da ko peva zlo ne smili, a kvalitet, dobra pesma i pevač u krajnjem slučaju ostaju. Ono što je loše to samo trenutno bude i onda se ugasi, znači nemamo mi pevači nikakvih problema. Mi koji smo tu decenijama smo stekli zavidne karijere, ali na prvom mestu su dobre i kvalitetne pesme koje smo radili. Zahvaljujući njima smo tu gde jesmo svih ovih godina i to je u stvari najveće bogatstvo i pečat naših karijera. Kada imate dobru numeru, onda nema zime!- objasnila je Bilja.

Ipak, sa njom se nije složila koleginica Lepa Lukić koja je odmah prekinula i objasnila zašto ona ne misli tako.

 

 

- Današnji pevači samo klince privlače, nema više ploča, nego samo Jutjub. Pa ne mogu stariji ljudi da slušaju tako, nikada! A kada objave CD ili ploču onda to svako ima u kući- istakla je Lepa, a Bilja je odah imala repliku.

- Lepa, moram da te demantujem, moj sin na Jutjubu ukuca Lepa Lukić i sluša vaše pesme- otkrila je pevačica što je Lepu posebno obradovala te nije skidala osmeh sa lica.

 

 

Inače, Bilja Jevtić osim zavidne karijere ponela je titulu seks simbola bivše Jugoslavije. Iako joj je laskalo, tome nikada nije pridavala veliki značaj, a akcenat je stavljala isključivo na svoje pesme.

- Kada pričao o počecima, trudila sam se da to bude svedeno, da budu dobre i kvalitetne pesme. Mislim da nisam pogrešila i sada kada bih počinjala sve bih isto uradila- rekla je za Grand Online.

 POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)
Live TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)

Gosti "Rata uživo" bili su politikolog Andreja Lović i Mladen Duvnjak iz organizacije "Srbi za Trampa". Govorili su, između ostalog, o predstojećim izborima u Sjedinjenim Američkim Državama, kao i o potencijalnim posledicama koje će njihov ishod imati na Evropu i NATO pakt. Takođe, komentarisali su i političku situaciju u Americi i Nemačkoj.

30.08.2024

22:32

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija