• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/Informer/D. I.

26.04.2022

22:45

SLOBINE NOVE KOMŠIJE OTKRILE SVE O NJEMU: Ljubazniji je od supruge Jelene!

Insajder/printscreen

Estrada

SLOBINE NOVE KOMŠIJE OTKRILE SVE O NJEMU: Ljubazniji je od supruge Jelene!

Podeli vest

Sloba Radanović nedavno se oženio Jelenom Đuričanin i sa njenim sinovima se preselio u Višnjićku banju gde je kupio kuću

Radanović je odlučio da uplovi u mirnu luku i da s porodicom uživa u miru svog doma koji je dugo birao. On je mesecima razgledao nekretnine po prestonici sa željom da se skući posle svadbe sa Jelenom Đuričanin, a kuća za koju su se odlučili, imala je sve što su tražili, a njihove komšije su o njemu imali samo reči hvale.

Foto: Informer

Skućili se i komšije ih vole... Jelena i Sloba

- Da, on živi baš u ovoj kući ovde. Znam da su je pre useljenja mesec dana pripremali, sređivali, donosili nameštaj. Kuća ima oko 450 kvadrata, kao i sve karingtonke, na sprat je, a pozadi, što se ne vidi sa ove strane, ima i ogromno dvorište i bazen - kaže jedan od Slobinih prvih komšija i dodaje:

- Sloba je jako ljubazan, kao i Jelena, mada je on ljubazniji. Uvek se javi, pita kako smo, proćaska. Nedavno je jednoj starijoj komšinici pomogao da unese kolica iz prodavnice u kuću. Često ga vidim da obavlja kućne poslove, izbacuje đubre, sređuje travnjak. Dolazio mu je čistač bazena, sad će lepo vreme, pa da se pripremi za letnju sezonu. Viđamo ga često da se igra sa Jeleninom decom - kaže komšija.

Foto: Informer

Uživaju u svom domu... Jelena i Sloba

I jedna starija gospođa imala je reči hvale za njega.

- Ja njega volim još od "Zadruge". Divan je. Srela sam ga kad sam izbacivala đubre, nosila sam neke kabaste stvari, pomogao mi je. Super je - kaže ona. Inače, kako smo saznali od komšija, karnigtonka ima pet spavaćih soba, tri kupatila, teretanu, bazen i garažu.

Nedavno je i sam pevač priznao da je pazario kuću u ovom beogradskom naselju, te da je dugo štedeo za nju.

- Našao sam kuću koja mi odgovara. Skućio sam se. Mnogo sam radio za to i ostvario sam svoj cilj. Ja sam mnogo i sa ljudima, gledam da se odvojim od te gradske buke, stalno sam u nekoj gužvi i konstantno mi treba mir, zato sam i izabrao taj kraj. Kuća ima sve što je potrebno, a i dalje ima neki šmek, kakav onaj centralni deo nema. Tako da prezadovoljan sam i komšilukom i krajem i kućom - rekao je Sloba.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Stanka

pre 2 godine

Svako vidi koje je to zlo od interesa,samo Sloba ne vidi,ali i on ce uskoro videti.Da je valjala sacuvala bi oca svoje dece.

Stojan

pre 2 godine

Pa sta je taj jadnik ozenio!? Pa ona je sva plasticna!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici
Politika

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici

Ministri u Vladi Srbije, predsednica parlamenta, predstavnici grada Beograda i Novog Sada, Srpske napredne stranke i druge istaknute ličnosti iz javnog života uputili su danas čestitke patrijarhu srpskom Porfiriju, episkopima, monaštvu i sveštenstvu, kao i svim verinicima koji Uskrs slave po Julijanskom kalendaru.

04.05.2024

20:33

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija