• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/T. Matić

27.04.2022

13:53

EKSKLUZIVNO! BARBARA OTKRILA SVE DETALJE RASKIDA S DARKOM: Već neko vreme nam veza ne funkcioniše!

Dejan Živančević

Estrada

EKSKLUZIVNO! BARBARA OTKRILA SVE DETALJE RASKIDA S DARKOM: Već neko vreme nam veza ne funkcioniše!

Podeli vest

Verenica pevača koji je priveden na trežnjenje, potvrdila da nisu više vereni

Barbara Bobak oglasila se nakon privođenja Darka Lazića kog je policija danas zaustavila na auto-putu na Novom Beogradu zbog serije prekršaja.

Foto: Printscreen You Tube

Ostavila ga Barbara, on se vratio porocima... Darko Lazić

Spekulacije da se pevač vratio porocima jer ga je verenica ostavila, Barbara je sada i potvrdila:

- Tačno je da Darko i ja već neko vreme nismo u odnosu u kakvom smo do skoro bili. Trenutno jesmo na određenoj vrsti pauze i lagala bih kada bih to nazvala bilo kojim drugim imenom, jer ni nas dvoje ne znamo šta će se dogoditi u narednom periodu, kao ni kakve ćemo odluke  doneti- kazala je pevačica za Informer i dodala:

- Ono što vas molim jeste da od mene ne tražite odgovore na pitanja koje ni sama ne znam, a konkretno mislim na prošlu noć. Sa Darkom nisam bila, niti smo se čuli, i apsolutno ne znam šta se dogodilo. I zato ću vas zamoliti da mi date malo prostora. Hvala vam na razumevanju- rekla je Barbara, koja je jutros za Informer izjavila da nije bila jutros sa Lazićem što je probudilo sumnje da im je veza u krizi:

- Prošle noći nisam bila sa Darkom, pa ne mogu ništa ni da komentarišem. Kada se budem čula i videla sa njim, kada budemo porazgovarali, moći ću nešto više da vam kažem. Hvala vam na razumevanju!- kazala je pevačica. 

Foto: E-stock

Pevačica Barbara Bobak otkrila da joj je veza s Darkom u krizi

Podsetimo, Darku Laziću određen je pritvor i on će najverovatnije u toku dana biti iz policijske ćelije sproveden kod sudije za prekršaje.

Pevač je priveden jutros oko 4 sata na auto-putu u Novom Beogradu.

On je priveden zbog prekoračenja brzine, vozio je vozio 117 km na sat na mestu gde je maksimalna dozvoljena 80 km na sat.

Podvgnut je droga, kao i alko testu, koji su pokazali da je pozitivan na kokain, a izmereno mu je i 0.91 promil alkohola u organizmu.

Daljom kontrolom utvrđeno je da je Laziću vozačka dozvola oduzeta 18. decembra 2013. godine.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
nada

pre 1 godinu

Kada kaplju pare onda si mu verenica a kada dotakne dno neznas ko je on - isti ste !

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija