• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf.rs/Informer/D. I.

28.04.2022

08:47

SAOBRAĆAJNA POLICIJA ULAŽE ŽALBU NA KAZNU DARKA LAZIĆA: Daje negativan primer mladima!

Zoran Sinko

Estrada

SAOBRAĆAJNA POLICIJA ULAŽE ŽALBU NA KAZNU DARKA LAZIĆA: Daje negativan primer mladima!

Podeli vest

Predstavnici Ministarstva unutrašnjih poslova ne slažu se s kaznom koja je juče propisana pevaču Darku Laziću

Darko Lazić juče je priveden na auto-putu na Novom Beogradu zbog prekoračenje brzine i jer je bio pod uticajem droge i alkohola, a upravljao je vozilom i bez vozačke dozvole.

Foto: Zoran Sinko

Darko prošao super...

Za sve ovo Lazić je platio kaznu do 200.000 dinara, što je saobraćajne policajce šokiralo pa su odlučili da se žale na ovu presudu.

Saobraćajna policija će, naime, uložiti žalbu na presudu koja je juče izrečena pevaču Darku Laziću, a koji je kažnjen sa 200.000 dinara i zabranom upravljanja motornim vozilom godinu dana.

Lazić je za jedan prekršaj kažnjen sa 120.000 dinara i 8 meseci zaštitne mere, za drugi prekršaj 40.000 i 4 meseci zaštitne mere, a za treći prekršaj 40.000 i 6 meseci zaštitne mere.

Foto: printscreen

Progledali mu kroz prste... Lazić

Zbirno je osuđen na ukupno 200.000 dinara i godinu dana zaštitne mere.

Inače, Lazić je za 3 prekršaja dobio 30 kaznenih poena.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Neko sa strane

pre 2 godine

On se toliko osilio da mu niko nista ne moze. Ta kazna za njega nije nista. Za njega je samo nesto slicno golom otoku

Srboholik

pre 2 godine

Zatvor obavezan. Čim je seo za volan pijan i drogiran i divljao po putu, znači da je sve učesnike u saobraćaju doveo u životnu opasnost. Svaki koji je prošao pored njega je lako mogao biti njegova žrtva! Zatvor obavezan!

Beograđanin

pre 2 godine

Dotičnom umišljenom trajno zabraniti upravljanje motornim vozilom, zatvorska kazna kao povratniku u izvršenju krivičnih dela vožnje u pijanom i narko stanju i obavezno lečenje u odgovarajućoj ustanovi.

Stojan

pre 2 godine

Dobar pokazatelj da tužilaštvo i sudstvo predstavljaju "uska grla" onda kada policija uradio svoj deo posla.

Milan

pre 2 godine

Невероватно је ово наше правосуђе!? У место да човека пошаљу на лечење под надзором, они му забрањују управљањем возилом, које му је већ забрањено ранијом пресудом. Шта ће га соречити да седне опет и вози и не дај Боже некога убије.

Fikus

pre 2 godine

Smeniti tog sudiju momentalno jer je očigledno korumpiran i ne zna posao za koji je debelo plaćen ... Neviđena sramota, za sve te izuzetno teške prekršaje on je dobio samo 200000 novčanu kaznu, koju će zaraditi na sledećoj svirci za 2 sata od bakšiša i smejaće nam se svima u lice. O tome da će i pored suspendovane dozvole nastaviti da vozi izlišno je trošiti reči.

milankukic

pre 2 godine

U PRAVU JE POLICIJA DOKLE SUDIJE DA GLEDAJU TAKO DALI NEKOM SUDIJI TREBA DA STRADA DA BI POCELI DA SUDE OI SLOVU YAKONA

NEBOJŠA

pre 2 godine

ААА ПА ТО СУ ТЕ ++ЕЛИТНЕ СУДИЈЕ''ШТО ИМ ЈЕ ВУЧИЋ ДАО ДОЖИВОТНО СУДОВАЊЕ УЗ САМОИЗБОР НА ФУНКЦИЈУ.НИ СТРУЈА ИМ НИШТА НЕМОЖЕ.''МОРАЛНЕ ПЛАНИНЕ''ИЗ БАНАТА

Baki

pre 2 godine

Dosta više od tih ludaka , pijanica i narkomana po ulicama u Srbiji !!!! Moraju se jednom za svagda da se sklone sa ulica !!!

sledeća vest

Vesti

TV

Srbija će ostati razjedinjena dokle god ne definiše šta je njen nacionalni interes! Vučićeva politika vratila je nacionalno dostojanstvo i zato izaziva jake otpore!
Live TV

Srbija će ostati razjedinjena dokle god ne definiše šta je njen nacionalni interes! Vučićeva politika vratila je nacionalno dostojanstvo i zato izaziva jake otpore!

Despot Stefan Lazarević govorio je da će ljubav sve pobediti. U emisiji "Info veče" govorilo se o nečemu sasvim suprotnom, o mržnji. Mi u našoj zemlji mnogo gradimo, ali smo zanemarili najvažniji hram, a to je čovek. Mržnjom su se bavili umni ljudi kao što su Niče i Dučić, kao i sveti otac Justin Popović koji je rekao da je mržnja smrt duše. Na ovu temu govorili su ministar unutrašnje i spoljne politike Tomislav Momirović i prof. dr Dragoslav Slojević sa Fakulteta organizacionih nauka.

30.06.2024

22:24

Cela Evropa strahuje od migranata ekstremista! Srbija među poslednjima na listi ugroženosti od terorizma!
Live TV

Cela Evropa strahuje od migranata ekstremista! Srbija među poslednjima na listi ugroženosti od terorizma!

Juče je izvršen teroristički napad u Beogradu kada je vehabista iz samostrela upucao pripadnika žandarmerije ispred Izraelske ambasade. Poznato je da je napadač ovom prilikom preminuo, dok je pripadnik žandarmerije operisan i nalazi se van životne opasnosti. Na ovu temu "Otvorenom studiju" Informer televizije govorili su Branko Nadoveza sa Instituta za noviju istoriju i stručnjak za bezbednost Gordana Mišev.

30.06.2024

20:42

Islamska zajednica strogo osudila čin vehabije! Tamo gde je verujući čovek, nema terorizma! (VIDEO)
Live TV

Islamska zajednica strogo osudila čin vehabije! Tamo gde je verujući čovek, nema terorizma! (VIDEO)

Juče je izvršen teroristički napad u Beogradu kada je vehabista iz samostrela upucao pripadnika žandarmerije ispred Izraelske ambasade. Poznato je da je napadač ovom prilikom preminuo, dok je pripadnik žandarmerije operisan i nalazi se van životne opasnosti. Na ovu temu "Otvorenom studiju" Informer televizije govorili su Veljko Jovanović, član SNS-a, Radiša Roksić, biviši načelnik BIA, a uživo u program javio se i Rašed Ef Plojević zamenik predsednika Ešihata Islamske zajednice u Srbiji.

30.06.2024

19:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija