• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. KOSTIĆ

29.04.2022

07:30

ISPRATILI SMO KONSTRAKTU NA TAKMIČENJE U ITALIJI: 'Fićom' idem na Evroviziju

Marko Đoković

Estrada

ISPRATILI SMO KONSTRAKTU NA TAKMIČENJE U ITALIJI: 'Fićom' idem na Evroviziju

Podeli vest

Ana Đurić Konstrakta 'fićom' ide da osvoji Evropu!

Naša predstavnica na Pesmi Evrovizije prvog maja putuje u Torino, a mi smo je juče simbolično ispratili na put u prostorijama RTS.

Najudobnija obuća

Pevačica kaže da bi volela da se makar do aerodroma preveze čuvenim italijanskim automobilom, koji se nekada proizvodio u "Fijatovoj" fabrici u Torinu.


- Spakovala sam bele peškire, sapun i lavor i spremni smo za Torino. Bilo bi divno da se do Italije odvezem 'fićom', ali mislim da bih tim automobilom sada mogla samo do aerodroma - priča Konstrakta pred odlazak na takmičenje i kaže da je tamo odmah očekuju naporne pripreme:

Foto: Marko Đoković

Konstrakta

- Prvi maj ćemo provesti u avionu, a već sutradan očekuje nas generalna proba u Torinu. Ne znam da li ću imati slobodnog vremena, ali ako ga ugrabim, volela bih da popijem espreso u tom gradu i odem u šoping.

Pevačica kaže da je za nastup spremila specijalnu obuću koja se više ne proizvodi - čuvene borosane.

- Stigla su mi dva para iz Hrvatske. To je najudobnija obuća koju sam ikad probala. Osim toga, na sebi ću imati i prstenje koje je staro više od 100 godina, a dobila sam ga na poklon od svekrve. Ono mi je amajlija - priča Konstrakta.

Sami sebe ugrožavamo

Pevačica kaže da i dalje ne može da poveruje da se našla na meti hejtera zbog dekoracije na Informerovim vaskršnjim fotografijama.

Foto: Gordan Jović

Konstrakta

- Ljudi, to je samo stočić i on ne izražava moj stav. RTS je povodom celog slučaja izdao saopštenje i ne bih imala šta tu više da dodam. Moja poruka je: "Nemojmo sami sebe da ugrožavamo i da upisujemo negde nešto što ne postoji" - rekla je pevačica povodom optužbi da podržava rusku vojnu akciju na Ukrajinu.

Evrovizija se održava u Torinu od 10. do 14. maja. Konstrakta će pesmom "In corpore sano" nastupiti u drugom polufinalu, 12. maja.

Suprug i deca su morali da nauče da koriste veš-mašinu

Ana Đurić Konstrakta kaže da su njen suprug Milan i deca Lena i Nikola morali da nauče da koriste veš-mašinu pošto zbog brojnih obaveza oko Evrovizije ne stiže da obavlja kućne poslove.

- Sve se promenilo otkako sam pobedila na domaćem izboru. Suprug i deca morali su da nauče kako se pušta mašina na 40 i 60 stepeni, ali i meni i njima prija da raspodelimo poslove. Jedino se nije promenilo to što svakog jutra kada ustanem izvedem psa napolje da piški - priča pevačica.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Američkim okupatorima Albanci služe kao besni kerovi upereni protiv Srba! Evo zašto je opasno otvaranje mosta na Ibru! (VIDEO)
Live TV

Američkim okupatorima Albanci služe kao besni kerovi upereni protiv Srba! Evo zašto je opasno otvaranje mosta na Ibru! (VIDEO)

U emsiji "Info dan" gostovali su Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM i Ljubomir Marić, bivši narodni poslanik. Oni su govorili o značaju mosta na Ibru i zbog čega je za Srbe toliko važno da most ostane zatvoren. Uživo u program javio se i dopisnik Informera Lazar Stević koji je govorio o tome kakva je trenutna situacija na mostu na Ibru.

14.08.2024

15:36

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Vodič kroz humani biznis po receptu Tejlor Svift
Kultura

Vodič kroz humani biznis po receptu Tejlor Svift

Muzičke biografije često su zanimljive i čitaocima koji nisu „muzički fanovi“, jer su važan izvor razumevanja društvenih trendova niza decenija, pa i vekova. Ali, zahvaljujući biografiji novinarke Kerolajn Salivan Tejlor: Iz ere u eru, koju je nedavno objavilo Vulkan izdavaštvo, za ovaj žanr mogli bi ozbiljno da se zainteresuju i marketinški stručnjaci, biznismeni i svi oni kojima su važne teme finansija i investicija.

14.08.2024

11:42

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija