• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf.rs

28.04.2022

21:31

BARBARA OPLELA PO DARKU LAZIĆU! Evo šta je rekla o pevaču nakon raskida i hapšenja!

printscreen

Estrada

BARBARA OPLELA PO DARKU LAZIĆU! Evo šta je rekla o pevaču nakon raskida i hapšenja!

Podeli vest

Darko Lazić juče je priveden zbog nesavesne vožnje, a alko-test i test na narkotike pokazali su da je folker vozio pod dejstvom alkohola, ali i kokaina

Barbara Bobak je sada progovorila o svemu i otkrila da je stvavila definitivnu tačku na ljubav sa kolegom.

- Kad bih rekla da sam iznenađena ili razočarana lagala bih. Prosto sam otupela i njegov život više nije moj problem - rekla je Barbara, pa dodala:

- Nismo se videli, čuli smo se kratko. Pričali smo o tehničkim stvarima, stanu, kad da pokupim ostatak garderobe... - navela je uplakana pevačica.

Foto: printscreen instagram/barbara.bobak

Barbara progovorila o raskidu sa Darkom

- Sve je uticalo, sve se skupilo, odavno, ali njegovo hapšenje nije razlog tome - rekla je Barbara, a na pitanje da je razlog raskida prevara, odgovorila je:

- Da me je varao ili ja njega, to bi se saznalo odmah, stvari koje mi je radio su mnogo gore od toga. Nismo u odnosima, a moje mišljenje je isto kao i mišljenje većine naroda - otkrila je mlada pevačica i dodala da je Laziću skretala pažnju na poroke sa kojima ima problem.

- Svakodnevno, po tri puta dnevno, mesecima. Kad je dosta, dosta je - rekla je Barbara Bobak za Telegraf.rs

Podsetimo, Lazić je kažnjen sa 200.000 dinara i zabranom upravljanja motornim vozilom od godinu dana.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Žigolo

pre 1 godinu

Barbara kaže: Svakodnevno, po tri puta dnevno, mesecima. Kad je dosta, dosta je A Darko Lazić se pravda pre sudijom da mu je "neko" stavio kokain u piće ... jadnik Ova presuda koju je dobio je šamar svim normalnim i odgovornim ljudima i taj sudija bi morao da bude momentalno smenjen jer se on nama bukvalno ismeva u lice. Vozi bez dotvole, divlja i u debelom prekoračenju brzine, žestoko pijan pa još i pod kokainom - za sve to novčana kazna?

Car

pre 1 godinu

Strpati kabadahiju 2-3 godine u zatvor pa nek onda razmislja o svojim postupcima. To mu je jedini nacin da se izleci od droge. Pa sta radi taj sud, ovo nije prvi put za isti prekrsaj. Sta je zanjeg 200 000. Sta da je nekog ubio s autom ? Pitanje bez odgovora.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17