• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/A. Milić - T. Matić

29.04.2022

07:00

EKSKLUZIVNO! PRVA ISPOVEST POSLE HAPŠENJA Darko Lazić za Informer progovorio o incidentu, evo šta je PRIZNAO!

ATA Images

Estrada

EKSKLUZIVNO! PRVA ISPOVEST POSLE HAPŠENJA Darko Lazić za Informer progovorio o incidentu, evo šta je PRIZNAO!

Podeli vest

Priznajem, popio sam na žurci, ali nisam se drogirao! Zato sam i pristao da me policajci testiraju na narkotike. Sigurno mi je neko ubacio nešto u piće ili sam pio iz tuđe čaše - tvrdi Darko Lazić

Darko Lazić tvrdi da se nije drogirao u noći u kojoj je uhapšen, već da mu je neko podmetnuo kokain u piće! Folker u ekskluzivnom intervjuu za Informer posle puštanja na slobodu priznaje da je pio alkohol i da je vozio bez dozvole, ali ne i da je koristio psihoaktivne supstance koje su mu pronađene u krvi.

Foto: Zoran Sinko

- Tačno je da sam bio pozitivan na kokain, ali ga nisam konzumirao! Da sam se drogirao, sigurno ne bih dobrovoljno pristao da mi rade test! Sarađivao sam sa policijom baš zato što sam znao da ništa nisam uzeo. Jedino logično objašnjenje za to što je u mojoj krvi pronađena droga jeste da mi ju je neko sipao u piće ili da sam pio iz tuđe čaše! Na tom rođendanu je bilo dosta meni nepoznatih ljudi... - priča Darko i otkriva zašto je te noći pio:

Foto: ATA Images

Darko Lazić


- Bio sam utučen jer je Barbara tražila da napravimo pauzu u vezi... Zato sam tugu lečio alkoholom. Popio sam nekoliko čašica, što je test i pokazao, imao sam 0,91 promil alkohola u krvi. To jeste istina i zato nemam problem da priznam, ali priče za drogu stvarno nisu tačne, kao i da sam se bahato ponašao u policijskoj stanici. Naprotiv, bio sam normalan i sarađivao sam sa policajcima.

Policija se žali na presudu

Saobraćajna policija uložiće žalbu na presudu Darku Laziću. Oni smatraju da pevač kao javna ličnost daje negativan primer ostalim učesnicima u saobraćaju i da nije adekvatno kažnjen.

Iako je policija utvrdila da Lazić nema vozačku od 2013. godine, Darko se pravda da je u međuvremenu položio vožnju u inostranstvu.
- Imam vozačku, to ću i dokazati. Samo nisam uspeo da je preuzmem - tvrdi folker.
Lazić je u poslednjih devet godina napravio 16 prekršaja i saobraćajki, među kojima je i ona iz oktobra 2018, kad je jedva izvukao živu glavu. Posle novog prekršaja tvrdi da se napokon opametio.

Foto: Zoran Sinko

Darko Lazić

- Iskreno se kajem zbog svih prekršaja koje sam napravio, obećavam da mi se to više neće ponoviti. Pogrešio sam, ali šta ću, živ sam čovek. Sada sam svestan da takve stvari više ne smeju da mi se događaju kako ne bih ispaštao ni ja, a ni neko drugi u saobraćaju - kaže folker.
Darko je novčano kažnjen sa 200.000 dinara, što je maksimalna kazna koja može da se dobije za vožnju pod dejstvom alkohola i droge. Pored toga, dobio je i zabranu upravljanja motornim vozilom na godinu dana, a za prekoračenje brzine mora da plati još 10.000 dinara.
- Sve ću platiti u roku, ne bežim od posledica neodgovornog ponašanja! - završava priču Lazić.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Bitka za Srbiju se nastavlja! Predsednik Vučić danas u Briselu sa zvaničnicima EU i na novoj rundi dijaloga
Politika

Bitka za Srbiju se nastavlja! Predsednik Vučić danas u Briselu sa zvaničnicima EU i na novoj rundi dijaloga

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić boravi u jednodnevnoj radnoj poseti Briselu, tokom koje će se odvojeno sastati sa predsednikom Evropskog saveta Šarlom Mišelom, evropskim komesarom za susedsku politiku i proširenje Oliverom Varhejijem i generalnim direktorom Direktorijata Evropske komisije za susedstvo i pregovore o proširenju Gertom Janom Kopmanom.

26.06.2024

06:59

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija