• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Grand online/Informer

29.04.2022

19:59

GOCA TRŽAN NIKAD ISKRENIJA O DEPRESIJI I PSIHIČKIM PADOVIMA!

ATA Images

Estrada

GOCA TRŽAN NIKAD ISKRENIJA O DEPRESIJI I PSIHIČKIM PADOVIMA!

Podeli vest

Pevačica je otvoreno progovorila o psihičkim problemima

Dok mnoge njene kolege, kao i ljudi koji nisu deo javne scene, Goca Tržan otkrila je koliko je skromnost važna. Pevačica je otvoreno progovorila o depresiji, kao i padovima koje je u životu doživela.

Foto: ATA Images

Goca Tržan

- Ja sam ljudsko biće kao i svi i imam sve dileme i probleme u životu kao i svaki čovek. Jedina razlika je što se o mojim problemima više govori jer sam javna ličnost, ali se često i više banalizuju moji problemi, baš zbog toga. Inače, ja sam veoma emotivna i imam momente kada potpuno padnem, zavučem se u krevet i ne ustajem. Često zamolim supruga da bude sa mnom kod kuće zatvoren, da ne izlazimo i ne budemo blizu ludi jer tada nisam baš najbolja. Ne uživam kada mi se to desi, sve ima svoje uspone i padove, sve to prolazi i u tim trenucima samo čekam da prođe - objasnila je pevačica.

Veliku slavu koju je stekla nikada nije iskorišćavala, već se oduvek trudila da sačuva vrednosti poput skromnosti i prizemnosti koje je stekla još kao devojčica u svom porodičnom domu.

Foto: Promo

Goca Tržan

- Sve u životu što imam sam sama zaradila i zaslužila, ništa mi u životu nije bilo pruženo na dlanu. Prizemna sam osoba, mene bi bilo sramota da uđem negde preko reda, verujte mi - istakla je.

Na svoje skromno, ali srećno detinjstvo je izuzetno ponosna, a nikada nije bila od onih koji se stide da govore o svom životu pre popularnosti.

- U srednjoj školi sam prodavala sladoled na Bulevaru. Zaradila sam brdo para. Ali danas mi je sve to predivna uspomena. Htela sam čak da radim na pumpi, da perem prozore - nedavno je otkrila Goca.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
maya elijah

pre 2 godine

zdravo prijatelju je li ti slomljeno srce? Ne brini, neka ti dr. Alaba pomogne da vratiš bivšeg "Bila sam 5 godina u braku s dvoje djece i živjela sam sretno sa svojom obitelji sve dok se sa mnom i mužem nije pokvarilo što nas gotovo svaki put dovodi u svađe i svađe Bilo je sve gore u trenutku kada je moj muž podnio zahtjev za razvod. Dala sam sve od sebe da ga natjeram da se predomisli i ostane sa mnom jer ga volim svim srcem i nisam htjela izgubiti muža, sve je jednostavno bilo Nije išlo. Izašao je iz kuće i nastavio podnositi zahtjev za razvod, molila sam se i pokušavala sve, ali ništa nije uspjelo. Proboj je došao kada me netko upoznao s ovom prekrasnom, sjajnom čarolijom za magiju pod nazivom DR Alaba, koji mi je pomogao u kraj ... nikad nisam bio obožavatelj ovakvih stvari, ali jednostavno sam odlučio probati jer sam bio očajan i nisam imao izbora ... On je napravio magiju za mene i stvari su stvarno krenule kao što je obećao i moj muž se predomislio i došao kući da ostane sa mnom i djecom.I maturalnu da me više nikad ne povrijediš. živimo sretno kao što je bilo uz pomoć DR Alabe. Ako trebate pomoć, možete kontaktirati DR Apatu putem email adrese: dralaba3000@gmail.com ili ga kontaktirati na whatsapp i viber na ovaj broj: +1(425) 477-2744......

sledeća vest

Vesti

Vesić: Do kraja novembra tunel "Munjino brdo" biće potpuno prokopan
Društvo

Vesić: Do kraja novembra tunel "Munjino brdo" biće potpuno prokopan

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić najavio je danas da će, prema obećanju izvođača, 15. oktobra biti završeno iskopavanje desne cevi u tunelu “Munjino brdo” na poslednjoj deonici autoputa između Pakovraća i Požege, a 23. novembra na levoj cevi čime će taj tunel kompletno biti prokopan.

01.09.2024

13:21

TV

Keba zbog alimentacije završio na sudu u Strazburu! Ljiljana Jevremović: Rekao mi je da neće da leči bolesno dete! (VIDEO)
Live TV

Keba zbog alimentacije završio na sudu u Strazburu! Ljiljana Jevremović: Rekao mi je da neće da leči bolesno dete! (VIDEO)

Dragan Kojić Keba je imao sudski spor za utvrđivanje očinstva njegovog deteta, koje nije hteo da prizna. Taj incident pokreće pitanje o alimentaciji i svim sudskim procesima o starateljstvu, a na to su odgovorile su gošće Vikend info jutra, Ljiljana Jevremović, tekstopisac, advokat Tamara Nemčev Džinić i socijalna radnica Biserka Jakovljević.

01.09.2024

13:08

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Bravo! Dragan Ristić u finalu POI!
Ostali sportovi

Bravo! Dragan Ristić u finalu POI!

Reprezentativac Srbije u parastreljaštvu Dragan Ristić plasirao se u finale Paraolimpijskih igara u Parizu u disciplini R5 (klasa SH2), vazdušna puška, 10 metara, ležeći stav, miks.

01.09.2024

13:30

Žestok udar na Novaka: Vatra se ugasila, sve je to zbog zlata
Novak Đoković

Žestok udar na Novaka: Vatra se ugasila, sve je to zbog zlata

Novi udar na Novaka Đokovića (37) i ponovo je u glavnoj ulozi bivša teniserka Martina Navratilova (67)! Amerikanka poreklom iz Češke godinama unazad poznata je po tome što svako malo bocne srpskog tenisera, a to je uradila i sada, nakon što je najbolji igrač svih vremena eliminisan sa Ju-Es opena.

01.09.2024

10:05

Planeta

Nemački dan odluke za Šolca, ali i Putin čeka!
Planeta

Nemački dan odluke za Šolca, ali i Putin čeka!

Građani dve pokrajine na istoku Nemačke, Tiringije i Saksonije, danas izlaze na izbore, a prema medijskim prognozama ekstremno desničarska Alternativa za Nemačku (AfD) je na putu da odnese ubedljivu pobedu.

01.09.2024

14:08

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija