• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic.rs

30.04.2022

15:51

DRAMA! Bivši muž Nine Morić pobegao iz kućnog pritvora, pa joj upao u stan?! Optužio je za krađu - reagovala policija?!

printscreen instagram/nina__moric

Estrada

DRAMA! Bivši muž Nine Morić pobegao iz kućnog pritvora, pa joj upao u stan?! Optužio je za krađu - reagovala policija?!

Podeli vest

Bivši muž nekadašnje manekenke Nine Morić, Fabricio Korona, koji iz zdravstvenih razloga odslužuje kaznu u kućnom pritvoru, u petak veče navodno se pojavio pred vratima njenog stana u Milanu i optužio je za nestanak novca

Intervencija milanskih karabinjera navodno je bila potrebna da bi se rešila svađa bivših supružnika, piše italijanski "Corriere della Sera".

U petak uveče Korona se navodno pojavio pred vratima stana bivše žene u Milanu i optužio je za nestanak novca. On iz zdravstvenih razloga odslužuje kaznu u kućnom pritvoru pa je sada i prijavljen zbog toga što je prekršio uredbu o pritvoru.

Kako se dalje navodi, Nina Morić je pozvala karabinjere tvrdeći da ju je bivši fizički napao, a isto je učinio i Fabricio koji se žalio da je pokraden.

- Vrati mi lovu - vikao je Corona, tvrde talijanski mediji.

Milanski karabinjeri shvatili su da nije bilo fizičkog napada na Ninu, koja je odbacila optužbe za krađu. U nekoliko minuta navodno su se smirile 'strasti', a i Korona, koji je inače turbulentan pred policijom, ovoga je puta ostao miran i sarađivao je. Koroni su objasnili da može da podnese prijavu zbog navodne krađe.

Nina i Fabricio bili su u braku od 2001. do 2014. godine i dobili su sina Karlosa (19).

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija