• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

30.04.2022

16:26

KIJA REŠILA DA SVOJ TALENAT I MAŠTU UPOTREBI NA DRUGI NAČIN, evo šta nam sada nudi!

Printscreen You Tube

Estrada

KIJA REŠILA DA SVOJ TALENAT I MAŠTU UPOTREBI NA DRUGI NAČIN, evo šta nam sada nudi!

Podeli vest

Kija Kockar opet menja zanimanje, evo sta je sledeće

Pored pevačkke karijere, Kiju Kockar do sada smo mogli videti kao stjuardesu, "zadrugarku", glumicu, pisca i menadžerku,  a, kako sama kaže, svestrana je i priznaje da je previše stvari interesuje da bi se zadržala na jednom zanimanju.

Foto: Printscreen You Tube

Kija Kockar

Kija Kockar pokazala je talenat za mnoge biznise, a sada je ušla i u dizajnerske vode! Pevačica je pokrenula rad na novom brendu, a specijalno za "Informer", otkrila je o čemu se radi.

- Brend se zove MejDejz i u pitanju su bikiniji i ostali dodaci. Uz sve ide ova najkul pesma i spot koji prati brend i vraća nas u mladost, a pesma se zove "Pepeljuga".

Foto: Printscreen You Tube

Kija Kockar

Zamolili smo Kiju da nam kaže nešto više o pesmi.

- Pesmu su radili Divna Milovanović i Dragan Ponjević, a spot sam režirala lično ja, uz pomoć moje standardne ekipe. Spot u retro 2000' fazonu, kao i same fotografije radio je naš poznati fotograf, Đorđe Bukvić - rekla je Kija, a zatim ispričala detalje o njenim novim kreacijama.

Foto: Printscreen You Tube

Kija Kockar

- Izabrala sam najlepše boje, najkvalitetnije materijale iz Italije i modele koji su klasik modernog doba, najbolju proizvodnju u Beogradu, tako da je sva proizvodnja u Srbiji. U kampanji su aktuelna Miss Srbije, Anja i aktuelna Miss turizma, Valentina - rekla je Kija, pa nastavila:

Foto: Printscreen You Tube

Kija Kockar

- Brinula sam o svakom detalju, dala svoje srce. Uskoro ćete na zvaničnoj stranici brenda moći da vidite fotografije sa ovog snimanja, kao i sve detalje oko poručivanja - ispričala je Kija za "Informer".

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Milica

pre 2 godine

Šta sem golotinje može da ponudi više. Ženo, uozbilji se. Nisi više klinka. Sa pevanjem je ionako gotovo.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija