• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Grand/Informer

02.05.2022

07:00

MILICA PAVLOVIĆ PRIZNALA DA POSTOJI NEKO KO JE FINANSIRA! Evo čime se bavi pored pevanja!

Novak Djurović

Estrada

MILICA PAVLOVIĆ PRIZNALA DA POSTOJI NEKO KO JE FINANSIRA! Evo čime se bavi pored pevanja!

Podeli vest

Pevačica otkrila ko je finansira i svima zapušila usta

Pevačica Milica Pavlović nedavno je izdala novi album "Posesivna". Nedugo zatim, svaka pesma našla je svoje mesto među slušaocima i u samom trendingu.

Foto: Novak Djurović

Milica Pavlović

Veliki projekat poput njenog albuma zahteva mnogo novca, a Milica je sa ponosnom objasnila kako je sve uspela da uradi:

- Došlo je vreme da kažemo ljudima kako stvari stoje. Naravno da tu postoji neko ko je lud, naravno da postoji neko veruje u mene, naravno da postoji neko ko me finansira, ajde da se uozbiljimo. Možda je došlo vreme da kažem ko je to, ali mislim da ću mnoge razočarati - to sam ja. Ja stojim, ponosna sam, mirno spavam, mirno se budim - rekla je jasno Milica za "Grand".

Pevačica je istakla da joj pevanje, iako je najveća ljubav, nije i jedini posao:

Foto: Novak Djurović

Milica Pavlović

- Pored toga što se bavim pevanjem, to je moja najveća ljubav na svetu ja sam i zaštitno lice mnogih svetskih brendova i kampanja i radim danonoćno. Prekjuče sam potpisala ugovor za jednu veliku kampanju koja kreće od juna. Ljubomorne duše nervira moj rad, verovatno zato što ih podseća na njihov nerad, pa još malo da ih nerviram kada me budu gledali na bilbordima širom Srbije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore - rekla je pevačica.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Novak Andesilić

pre 1 godinu

Pratim od početka "Zvezda Granda" tvoj rad. Svaka čast na dosljednosti. Iako si dostigla tako visok renome u javnosti, divno je čuti kako često spomeneš svoje svoje selo i deku i baku baku koji su te pazili kao kaplju vode na dlanu.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija