• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Republika/Informer/D. I.

03.05.2022

13:31

SEVERINA POSVAĐALA BEKUTU I KEBU! Pevač se naljutio na drugaricu s kojom se družio nekoliko decenija, razlog šokantan!

printscreen

Estrada

SEVERINA POSVAĐALA BEKUTU I KEBU! Pevač se naljutio na drugaricu s kojom se družio nekoliko decenija, razlog šokantan!

Podeli vest

Severina Vučković nedavno je proslavila 50. rođendan, a među gostima je bila i Ana Bekuta što je uznemirilo Dragana Kojića Kebu

Keba, koji je bivši Severinin svekar šokirao se kada je video da je Ana na Vučkovićkinom slavlju s obzirom na to da ju je upravo on upoznao sa hrvatskom pevačicom. Poznato je da su Bekuta i Keba decenijama prijatelji i da su dosta toga prošli, pa je Kojića zabolelo što je Ana bila na Severininom rođendanu i to je doživeo kao izdaju:

Foto: Public

Besan kao ris zbog bivše snajke... Seve i Keba

- Ana je godinama kućna prijateljica Kebe i njegove porodice, zajedno su počinjali karijere i jedno drugom se radovali uspesima. Nastupali su zajedno još u staroj Jugoslaviji i bili odličan tandem. Prvi duet "Nemoj ništa pričati" snimili su 1998, kao dokaz prijateljstva i zajedničke energije. Pesma je bila mega hit. Onda su 2003. snimili duet "Treba vremena", koji se i danas svuda peva. Keba nakon Bekutine izdaje od sramote ne zna šta će. Stid ga je i da vide drugi da mu je krivo, ali od muke mu je došlo da plače. Rekao mi je: "Bekuta je mrtva za mene kad mi je ovako sa Severinom zabila nož u leđa!" Pa Ana je Severinu faktički upoznala kod njega u kući. Nisu se pre toga čestito ni znale. Njih dve su se tu super uklopile i počele da se druže. Nakon što su se Kebin sin Igor i Severina 2021. razveli, logično je bilo da Bekuta stane uz porodicu Kojić, ali ona se očito priklonila Severini. Odlaskom na njen jubilarni rođendan od pola veka, to je i potvrdila. Keba je bio van sebe kada je čuo i video da je njegova dobra drugarica Ana bila na Severininoj proslavi u Zagrebu - navodi izvor koji je blizak nekadašnjim najvećim prijateljima, a koji se i sam ne miri sa činjenicom da je folkerka mogla da uradi ovako nešto.

Foto: printscreen

Nagrabusila...Ana Bekuta

- To je za Kebu izdaja koju ne prašta! Severina je sve te ljude sa naše estrade upoznala preko svekra, na slavama, u kući na Bežanijskoj kosi. Zarekao se da sa Anom više nikada neće progovoriti. Ma neće da čuje za nju ni u ludilu. To je za njega nož u leđa jer je bivša snajka sada neprijatelj njegove kuće, a samim tim i svi koji su ostali u kontaktu s njom. Bekuta za njega više ne postoji- zaključio je izvor.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija