• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

05.05.2022

14:15

PRETE NAM MOMCI NAŠIH OBOŽAVATELJKI! Članovi grupe "Klon" otkrivaju kako se bore s nasiljem na društvenim mrežama! (VIDEO)

Zoran Sinko

Estrada

PRETE NAM MOMCI NAŠIH OBOŽAVATELJKI! Članovi grupe "Klon" otkrivaju kako se bore s nasiljem na društvenim mrežama! (VIDEO)

Podeli vest

Stanoje, Nemanja i Stanko članovi su nove grupe "Klon" i privlače sve veću pažnju posebno jer su dvojica braće Budimkić do sada bili i influenseri koji su, osim lepih trenutaka, doživljavali i neprijatnosti

Braća Budimkić i Nemanja Antonić posetili su redakciju Informer.rs i u intervjuu nam otkrili kako je došlo do njihovog susreta, kakve su neprijatnosti imali kao infuenseri i kako se nose s etiketom da su naslednici popularnih Uraganki.

Foto: Zoran Sinko

Stanko, Stanoje i Nemanja, momci iz grupe "Klon"

Poistovećuju vas sa grupom "Hurricane", da li vam to smeta?

Nemanja: Odgovor na to pitanje je težak, znamo da nas porede sa njima jer je nas trojica i njih je tri. Sarađivali smo sa Uragankama, devojke su sjajne i to nam svakako imponuje. Čuli smo za tu vest (o raspadu grupe) i mnogo nam je žao. 

Foto: Zoran Sinko

Nemanja Antonić

Kako je došlo do toga da formirate grupu?

Stanoje: Sva trojica smo sarađivali na projektu sa Uraganakama, i upoznala nas je Nemanjina sestra koja radi s njima. Svi su nam govorili: "Kako ličite, kako ličite". Sve je krenulo iz druženja, idemo jedno veče ovde, drugo veče onde i tako. Posle šest meseci smo osnovali grupu.

Foto: Zoran Sinko

Brat i on potiču iz muzičke porodice... Stanko Budimkić

S obzirom na to da ste vas dvojica influenseri (Stanoje i Stanko Budimkić), kako je došlo do toga da uđete u pevačke vode?

Stanko: Mi smo iz muzičke porodice, nama je otac harmonikaš, sestre sviraju violinu. Nas dvojica smo kao deca krenuli u muzičku školu i onda smo posle nekog vremena odlučili da ipak igramo fudbal, a da se ispišemo iz muzičke škole. Ceo život nam je vezan za muziku, već pet, šest godina Stanoje i ja planirmao da se bavimo muzikom. I eto desilo se da smo se upoznali s Nemanjom, a izuzetno ličimo. Svi kad nas sretnu na ulici pitaju:"Čoveče, ličite sva trojica, šta ste? Trizanci? (smeh)". I razmišljali smo o tome kako ćemo da se zovemo, ajde kao "Klon" i tako je i bilo.

Nemanja: Trudimo se da se dopunjavammo, dosta vremena provodimo zajedno i treniramo zajedno, još da počnemo da živimo zajedno... (smeh)

Dugo nismo imali tako neki mlad muški bend, a istovremeno ste i influenseri. Da li vas devojke opsedaju?

Stanoje: Ima toga, i recimo da prija.

Foto: Zoran Sinko

Prija mu pažnja obožavateljki, ali ne i njihovih momaka.. Stanoje Budimkić

Osim te dobre strane, ima i ona loša kada je reč o poslu inflluensera, a to su česte pretnje na društvenim mrežama. Jeste li vi imali tih problema?

Stanoje: Loše komentare, da , pa i pretnje u manjoj meri. Imao sam situaciju da mi je dečko devojke s kojom sam se samo pratio na Instagramu sa njenog profila poslao poruku. Pokušao je da dođe do mog kontakta, ali nije ništa više bilo od toga. 

Šta su još za Informer.rs otkrili momci iz grupe "Klon" pogledajte u videu ispod:

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija