• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo/Informer

07.05.2022

15:52

JEDVA SU ČEKALE ISTEK UGOVORA! Isplivali novi detalji o svađi Uraganki!

Ilustracija

Estrada

JEDVA SU ČEKALE ISTEK UGOVORA! Isplivali novi detalji o svađi Uraganki!

Podeli vest

Devojke iz grupe Hurricane odlučile su da nastave sa svojim karijerama svaka za sebe, a novi razlog za to koji je isplivao u javnost jeste to što devojke imaju potpuno različita mišljenja, karakter i planove za budućnost.

Pevačice Ivana Nikolić, Ksenija Knežević i Sanja Vučić proslavile su se u grupi "Hurricane", kojoj se bliži kraj, a razlozi za raspad svakodnevno isplivavaju u javnost.

Foto: Dejan Živančević

Hurricane

Mnogi nagađaju zašto su pevačice donele ovu odluku i šta se među njima dogodilo, a izvor je ispričao šta se zapravo dogodilo u njihovom bendu i zbog čega je došlo do raspada.

- Ivana, Sanja i Ksenija su totalno različite po prirodi. U početku, to im nije smetalo jer su imale isti cilj, da se probiju na estradi i ostvare muzički uspeh. Iako su najpre mislile da je dobro da svaka bude svoja i ostavi pečat u grupi, nakon nekog vremena, njihove razlike počele su da izlaze na površinu - rekao je izvor za "Alo" i otkio da je stanje u bendu mesecima unazad nepodnošljivo.

Foto: Marko Đoković

Hurricane

 

- Dolazi do čestih razmirica, svaka ima drugačiji stil, ali i muzički pravac. Svaka ima drugačiju viziju u kom pravcu treba da nastavljaju karijeru, koju pesmu da snime, koji žanr da otpevaju... Sve žele drugačije. Njihov tim je pokušavao da balansira, da nalazi kompromis, ali na kraju nisu uspeli. Njihova zajednička energija više nije bila ista, to se prenosilo na publiku, i na uspehe njihovih pesama. Zbog toga su odlučile da se raziđu po isteku ugovora. Bukvalno su jedva čekale da do toga dođe - zaključio je izvor.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija