• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

08.05.2022

12:36

ŽIVOT NIKOLINE PIŠEK JE OBELEŽILA JOŠ JEDNA TRAGEDIJA! Suprug joj je preminuo u 44. godini, a evo bez koga je voditeljka još ostala!

Darko Cvetanović

Estrada

ŽIVOT NIKOLINE PIŠEK JE OBELEŽILA JOŠ JEDNA TRAGEDIJA! Suprug joj je preminuo u 44. godini, a evo bez koga je voditeljka još ostala!

Podeli vest

Srpski istoričar Vidoje Ristović preminuo je u 44. godini, a tužnu vest potvrdila je njegova supruga Nikolina Pišek

Hitna pomoć je tokom prethodne večeri konstatovala smrt, a Nikolina nije imala snage da bilo šta kaže na ovu temu. Međutim, ovo nije jedina tragedija koja je zadesila Nikolinu Pišek.

Voditeljka je krajem prošle godine ostala bez oca Ivice, koji je preminuo u Zagrebu. Ona je teško podnela gubitak, a nedavno je o tome javno progovorila.

- Najteže je bilo prihvatiti. Verovatno niti neću moći u potpunosti. I nikada se neću moći dovoljno zahvaliti. Za apsolutno sve - napisala je Nikolina uz fotografiju sa ocem.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Preminuo suprug Nikoline Pišek

Podsetimo, Nikolina je u februaru prošle godine proživela pravu dramu, kada joj je u stanu u Zagrebu pukla cev od od plina koja obezbeđuje grejanje za celu zgradu. Nikolina i njena ćerka Una otrovale su se plinom. 

- Zvao me Vidoje u 2.20. Rekao je da Nikolini i Uni nije dobro, da idem da proverim šta je. Rekao mi je da Nikolinu boli glava, da ne može voziti do bolnice, da ih odvezem ako treba. Odmah sam seo u auto i zvao je. Međutim, nije se javljala. Ni meni, a ni Vidoju više - rekao je tada porodični prijatelj.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija