• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Svet/Informe/M.K

09.05.2022

14:08

KOLEGINICE SE UJEDINILE ZBOG BIZNISA! Viki i Snežana zajedno zarađuju ogroman novac

printscreen

Estrada

KOLEGINICE SE UJEDINILE ZBOG BIZNISA! Viki i Snežana zajedno zarađuju ogroman novac

Podeli vest

Pevačica Viki Miljković započela je biznis vezan za nekretnije, kako se priča njoj se pridružuje i Snežana Đurišić

Viki Miljković duže vreme je sama protiv svih u "Zvezdama Granda", te je otkriveno da je odjenom Snežana Đurišić stala na njenu stranu, i to zbog velikog novca kako navodi izvor za Svet. Naime, Viki Miljković se u poslednje vreme veoma zbližila sa starijom koleginicom.

Foto: printscreen

Viki Miljković

- Viki je ušla u ogromnu lovu i to svi pričaju, ali niko je ne voli i stalno je napadaju. Ali, Viki se nekako zbližila sa Sneškom i ubedila je da joj pomogne u biznisu sa prodajom i opremanjem nekretnina. Šta su se dogovorile, niko tačno ne zna, ali se priča da Viki puca na Sneškine kontakte i ovde i u Americi gde ona ima imovinu i bogate prijatelje. Računa da će joj Sneška pomoći da proda neki stan ili ga opremi, a za to bi joj dala procenat, kako to već ide u poslu. Sneška samo treba da izreklamira njenu firmu, to je dovoljno jer će njoj svi verovati. Žena ima veliki ugled u narodu, nikad nikog nije prevarila, svi znaju da je poštena i da drži reč, a u poslu je to glavna stvar. Mogla je i Marija Šerifović da pomogne Viki, ali očito nije zainteresovana za te kombinacije, baš kao ni druge kolege iz žirija - kaže izvor i dodaje da Viki prodaje i stanove u Dubaiju. Sneška je za sada na svoj Instagram okačila reklamu Miljkovićkine firme, a ne sumnjamo da će joj i nabaciti neke klijente.

Foto: printscreen tvin

Snežana Đurišić

- Pa to su najslađe pare. Ne mora da putuje, peva, ne spava noćima. Viki radi kvalitetno i sve je legalno, crno na belo. Što da ne kane neka parica - kaže izvor iz Granda, a da nije gadljiva na novac Đurišićka je i sama priznala.

- Ma ko ne voli novac? Obožavam novac, ali on me ne može učiniti srećnom. Novac može da mi pomogne da uradim nešto što će da me usreći, a sama količina novca da me usreći, to nije moj slučaj. Naprotiv, novac je veliko iskušenje - objasnila je.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Kompliment je reći Srbinu da je četnik! Ne mislim da ikoga može oštetiti zabrana ulaska u Hrvatsku! (VIDEO)
Live TV

Kompliment je reći Srbinu da je četnik! Ne mislim da ikoga može oštetiti zabrana ulaska u Hrvatsku! (VIDEO)

Poslanik u hrvatskom parlamentu Miro Bulj napao je juče predsednika Srbije Aleksandra Vučića nazivajući ga četnikom, a sve iz razloga što je podsetio na ustaške zločine počinjene nad Srbima. Dan ranije, Bulj je uputio u proceduru zaključak kojim bi se svi poslanici u crnogorskom parlamentu koji su glasali za Rezoluciju o genocidu u Jasenavcu proglasili za "persone non grata", odnosno da im se zabrani ulazak u Hrvatsku. Ove skandalozne izjave za Informer je komentarisao lider Srpske desnice Miša Vacić tokom gostovanja u "Info jutru".

04.07.2024

10:34

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija