• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Milica Kokotović

14.05.2022

11:04

MAJA NIKOLIĆ PROGOVORILA O SVOM ŽIVOTU! Otkrila šta misli o Konstrakti i o RTS-U

Private

Estrada

MAJA NIKOLIĆ PROGOVORILA O SVOM ŽIVOTU! Otkrila šta misli o Konstrakti i o RTS-U

Podeli vest

Maja Nikolić, popularna pevačica, otkrila je detalje iz svog privatnog života

Popularna pevačica Maja Nikolić, za "Informer.rs" ispričala je do sada nepoznate detalje iz svog privatnog života. Naime, pevačica je otkrila detalje o svojoj porodici, kao i da li ima nepristojne ponude.

Foto: Private

Maja Nikolić

1.Koji su Vam najlepši, a koji najteži trenuci u životu?

-Najlepši trenuci su rođenja mojih sinova, jer prisustvuješ veličanstvenom čudu prirode, a smrt moje mame mi je najteži trenutak, jer je umrla mlada, sa 59 godina, od raka i svi smo propatili sa njom.

2. Da li Vam je teško to što ste sami odgajali decu?

-To su divna deca i biti mama nije lak poziv, ali je najlepši! Moji sinovi su dobra deca i uvek smo sve - i lepo i ružno - prolazili zajedno. Ne sećam se da su mi zamerali, jer sam uvek tu da ih saslušam i da se dogovaramo zajedno. Uvek sam poštovala njihove stavove, trudila se da ispoštujem njihove želje i bila im vetar u ledja.

3. Da li je istina da ste dizali kredit da biste snimili neke pesme?

- Više puta sam u životu dizala i vraćala kredit za pesme i spotove, jer nikad nisam imala sponzora. Ponosna sam da sam sve sama postigla u životu, uz Boziju pomoc naravno.
 

4.Kako komentarišete to što je Erin unuk uhapšen za podvođenje devojka?

- Eru iskreno volim i poštujem i divan je čovek i domaćin. Krivo mi je što se sve to izdešavalo sa njegovim unukom, jer znam da je to šok i za Eru i za sve nas koji ga poznajemo. Tužna situacija, volela bih da mogu da pomognem.

Foto: Private

5. Da li smatrate da treba da se legalizuje prostitucija u Srbiji?

- Ne smatram da treba da se legalizuje, štaviše smatram da treba da se iskoreni prostitucija u Srbiji, jer država to kažnjava, znači država radi ono što najolje zna. Ti zakoni već postoje, sve to treba iskoreniti da bi naša deca u ovako teškoj kriznoj sitaciji posle korone i ratova bar imali neku budućnost. Druga stvar, prostitucija ne može da bude elitna, to sigurno, bezveze je taj naziv, ko god da je to nazvao elitinim, prljavi zanat. Istovremeno smatram da ne treba kažnjavati samo žene koje se beve prostitucijom već i njihove klijente, da moraju da plate kazne, da ne bude jednosmeran zakon, nego da se kazne i pripadnici tih usluga.

6.Da li mislite da je mlađim pevačima sada lakše nego Vama kada ste počinjali?

-Ne mislim da mlađim kolegama lakše, zato što su teška vremena, naš posao je veom skup, skupi su aražmani, pesme, spotovi, to je veoma veliko ulaganje, vremena su sve gora. Moje vreme ne može da se uporedi sa ovim. Pre je bilo mnogo kvalitetnijih pevača i nije bilo "hiper produkcije", svakakvih žanrova i svakakvih pevača, ali ne mislim da im je sada lakše, svako bira svoj put - da li će imati sponzora ili će poštenim putem doći do svog cilja.

7. Da li ste imali neke nepristojne ponude?

Nikada u životu nisam imala nepristoje ponude, jer kada razgovor krene u nekom smeru koji meni ne odgovara, inače i u privatnom životu, bilo kada, ja imam svoj stav koji vrlo jasno izražavam. Sve zavisi od osobe, da li će dozvoliti da joj neko da takvu ponudu ili ne, ja sam žena koja je potekla sa festivaslih nastupa i nikada nisam davala povoda da u mom okruženju budu ljudi koji bi mi ponudili nešto. Kada osetim da mi nešto ne odgovara, ja to i kažem. Moj stav i moj odbrambeni sistem tako reaguje. Mislim da sve potiče od kućnog vaspitanja i mi sami dozvoljavaimo da nam prilaze sumnjivi likovi ili da budemo okruženi časnim i dobrim ljudima sa kojim radimo.

Foto: Private

8. Da li se kajate zbog neke odluke u svom životu?

-Ne kajem se ni zbog jedne odluke i svom životu, jer nisam imala bolje u to vreme kada sam bila mlađa. Tako da, zbog svih tih odluka, ja sam danas ovo što jesam i to je bio moj put. Nisam imala bolje izbore da napravim. Svakako se ne bih vraćala u prošlost, jer to ne možemo da ispravimo. Moja najveća nagrada su moji sinovi, Novak i Lazar, to što sam se razvela stoji iza izreke "Bolje dobar razvod, nego loš brak", ne patim ni zbog jedne svoje odluke, jer sam sve radila od srca i iz ljubavi.

9. Kako Vam se sviđa naša predstavnica za Evroviziju?

- Komentarisala sam već Konstraktu, mislim da ćemo biti 28., tako nešto. Devojka je pristojna, skromna, požrtvovana, vidi se da je divna mama Originalna je i meni se dopada to, ali fazon njenog vaspitanja je njen način kako vodi karijeru. Meni se pesma ne dopada, jer to za mene nije umetnost i to što je donela, taj preformans, ne mogu nazvati pesmom. Za mene je to recitacija, ja sam potekla sa festivalskih dasaka, ja sam više nagrađivani umetnik i znam šta znači pesma, mora da ima kvalitet,kao što je "Molitva", pesma Marije Šerifović, uporedite njenu pesmu i Konstraktinu recitaciju. Meni je to simpatično, ali to što je simpatično nije dovoljno da bi mi bili u vrhu tabele i da bi postigli neki uspeh. Po meni je to totalni promašaj za Evroviziju, kao što vidite, Saša Mirković je bio upravu kada je optužio RTS za nameštanje, imali su mnogo boljih pesama i mnogo dobrih pesama koje su trebale da odu. Za mene je ova pesma totalni promašaj, ali videđemo.

10. Šta mislite o tome što je Saša Mirković dobio spor protiv Olivere Kovačević?

- Stiče se utisak posle skandala sa Lukasom da organizatori Beovizije ne žele da pobedi neko ko je poznat i ko traje godinama. Sećate se, poslali su pre par godina devojku koja živi u Americi i za koju nikad niko nije čuo i koja je prateći vokal i naravno, videli ste rezultat? Niko nije ni zapamtio pesmu! Dopada mi se Mirkoviceva recenica da organizatori RTS-a idu u šoping tih 10 dana i zapravo ih boli uvo da Srbija postigne što bolji plasman na Evroviziji. Zato salju "no name" osobe, a ponižavaju poznate tako što im RTS-ov žiri ne daje poene..uvek je ista situacija, svake godine i nadam se da će se nesto promeniti da bi i ja i Lukas i svako od nas poznatih imao želju da posalje pesmu.

11. Da li biste se Vi prijavili za Evroviziju?

- Naravno da bi se prijavila, problem je što organizatori ne dozvoljavaju afirmisanim ljudima da pobede i da odu da predstavljaju našu zemlju u Evropi. Svedoci smo skandala koji se dešava iz godine u godinu, niko ko je iole poznat ne pobedi. Pre par godina, učestvovao je i Dženan i njemu nisu dozvolili da predstavlja našu zemlju, imao je divnu baladu, učestvovala sam i ja i mnoge druge poznate ličnosti, ali jednostavno nisu dozvolili da neko od poznatih ode. Sam skandal sa Acom Lukasom govori o tome da oni ne žele da neko afirmisan i neko ko dobro peva i ima kvalitetnu pesmu nas predstavlja. Oni žele da neki njihov igrač ili pevač, neko ko je u timu RTS-a ili neko koga su oni interno izabrali, žele da ta osoba predstavlja našu zemlju, a ne neko ko ima zasluge više godina, ili neko ko je doneo i skup nastup i skup performans. Ja sam se mnogo trudila, ali videla sam da oni to ne dozvoljavaju, moja pesma je tada bila najbolja i isto sam prošla kao Aca Lukas, žiri mi nije davo glasove i izmislili su glasove publike.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija