• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/S. S.

11.05.2022

17:40

GOVORILI SU: EVO JE OVA, VEROVATNO JE U DEPRESIJI! Marina Tadić se pojavila sa skroz kratkom kosom i sve šokirala, pa otkrila razlog za ovaj potez!

Printscreen

Estrada

GOVORILI SU: EVO JE OVA, VEROVATNO JE U DEPRESIJI! Marina Tadić se pojavila sa skroz kratkom kosom i sve šokirala, pa otkrila razlog za ovaj potez!

Podeli vest

Pevačica Marina Tadić zatrudnela je 2019. godine i 2020. na svet donela ćerku Veru zbog koje se povukla sa javna scene

Marina je nakon toga napravila i veliku kuću sa imanjem na Avali čemu se posvetila dok je brinula o ćerki, a sada je odlučila da se vrati svom poslu. Pevačica je otkrila i da je spremila novu pesmu, ali je sve šokirala kada se pojavila s novom frizurom zbog čega su je novinari odmah pitali kako se odlučila na ovaj potez:

Foto: Instagram

Marina Tadić

- Vrlo lako, pustila sam i to je to, mnogo mi je opadala kosa. Nije tu bilo nekog razmišljanja. Dok sam bila mlađa, i u osnovnoj i u srednjoj školi uvek sam imala ovako kratku kosu. Ja sam znala otprilike kako to meni stoji, samo vi niste znali.  I ljudima je bio šok, odmah su pomisilili: "Evo je ova, verovatno je u depresiji, pa je ošišala kosu". Ali nisam u depresiji, sve je u redu. Imam jedan lep povod, imam lepu pesmu. I sa ovom frizurom, to daje neke prave i lepe efekte i tako bi trebalo ova frizura da nosi neku poruku - kazala je Marina koja je otkrila da joj je pauza koju je napravila u poslu prijala:

- Meni je zaista bio potreban neki odmor i onda se desio najlepši odmor, desila se moja trudnoća i dobila sam ćerku. Sve to vreme nije bilo uzaludno, nisam ja odmarala, ja sam radila. I mislim da sve mame znaju da je to mnogo težak posao u odnosu na ovaj naš ili bilo koji drugi. Nedostaje mi to druženje s publikom, ali sam se malo povukla da bih napunila baterije i stekla neku energiju- izjavila je pevačica i otkrila kakvo je mišljenje njenog emotivnog partnera o njenom povratku na posao:

Foto: Promo

Pevačica se vratila s pauze... Marina Tadić

- On nije bio za to da se ja povlačim. On je uvek moja podrška i vetar u leđa što se tiče mog posla. On zna koliko sam ja uložila i truda, vremena, sredstava i uopšte koliko volim  taj posao. On je uvek bio taj koji je govorio:"Nemoj, ti voliš to, zašto se ne bi vratila?" Sada kada sam uradila pesmu, on je rekao:"Zašto da ne, treba da se vratiš." Od njega imam veliku podršku i mirnu luku da mogu da nastavim da radim - kazala je Tadićeva i otkrila ko čuva njenu ćerkicu Veru dok ona radi:

- Tata, tata je čuva. I naravno, neizmernu pomoć imamo od svoje majke. Kad god nešto radim na dan, dva, moja majka je tu da... Imam neopisivu sreću što je moja majka toliko aktivna i što može da je prati jer svi znamo da je dete od pet godina đavo, da svuda stigne - kroz smeh je izjavila Marina Tadić koja je fovorila i na temu svojih starih hitova. A šta je još kazala tadićeva, pogledate u videu ispod:

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
maya elijah

pre 1 godinu

pozdrav svima, ovdje sam da podijelim malo svjedočanstva. Moje ime je Shira elijah, imam 40 godina, udala sam se sa 31, imam samo jedno dijete i živjela sam sretno do kraja života. Nakon godinu dana braka moj muž je postao toliko čudan i ne razumijem što se događa, on je prepun od kuće do druge žene, toliko ga volim da i ne sanjam da ću ga izgubiti, dajem sve od sebe da budem siguran muž mi se vraća, ali sve bez pomoći, plačući i plačući tražeći pomoć, pričala sam o tome s njegovom obitelji ali nisam dobila odgovor. Tako mi je moja najbolja prijateljica Anna Johansson obećala pomoći. Pričala mi je o čovjeku po imenu dr. Alaba, rekla mi je da je on jako velik čovjek i pravi muškarac kojem se može vjerovati i da nema nikakve veze s ljubavnim problemima koje ne može riješiti i rekla mi je kako je pomogao nebrojenim ljudima u ponovnoj izgradnji njihovog odnosa . Stvarno sam se uvjerio, brzo sam kontaktirao njegovu email adresu, dralaba3000@gmail.com ili njegov WhatsApp/viber na taj broj +1(425) 477-2744. Objasnim mu sve svoje probleme, rekao mi je da ne moram brinuti da će svi moji problemi biti odmah riješeni. Rekao mi je što da radim da vratim muža, a ja sam to rekla, rekao je da će se nakon 3 dana moj muž vratiti i početi moliti, i to se stvarno dogodilo kako je rekao, bila sam jako iznenađena, to je tako nevjerojatno. Slava našeg odnosa s Bogom sada je vrlo bliska i oboje živimo sretno do kraja života. Ako naiđete na sličan problem, odmah ga kontaktirajte i riješite problem jednom zauvijek. I ja sam živi svjedok

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

Sve stoji! Na granicama puno kao u košnici, kolone kilometarske
Društvo

Sve stoji! Na granicama puno kao u košnici, kolone kilometarske

Saobraćaj je jutros bio umerenog intenziteta, ali u toku dana se očekuje pojačan saobraćaj, pre svega na auto-putevima, a zatim ka graničnim prelazima i na izlazima iz većih gradskih sredina, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS). Trenutno su najveće gužve na graničnim prelazima Batrovci i Preševo.

27.04.2024

16:25

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija