• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic/Informer/D. I.

12.05.2022

17:59

PROGNOZE SU DA ULAZI U PRVIH PET! Konstrakta na Evroviziji prima čestitke od konkurencije!

Marko Đoković

Estrada

PROGNOZE SU DA ULAZI U PRVIH PET! Konstrakta na Evroviziji prima čestitke od konkurencije!

Podeli vest

Ana Đurić Konstrakta večeras će predstavljati Srbiju u polufinalnoj večeri Evrovizije 2022, a nastupiće treća

Pevačica je otkrila da je poslednja proba protekla u naboljem redu i da je spremna za nastup, a uzbuđenje raste:

Foto: Marko Đoković

Večeras ona nastupa... Konstrakta

- Gorim, Ipak, savladamo se nekako kad krene pesma. Zadovoljna sam što je usvojeno sve što smo predložili i to je maksimum koji smo mogli da izvučemo iz ovih uslova- izjavila je Konstrakta.

Ona je istakla da oseća da ima veliku podršku što joj olakšava pripreme pred veliko veče:

- Zaista osetite silinu tih ljudi ispred vas koji vas podržavaju. Zapravo se bolje s tim osećaš- dodaje srpska predstavnica.

Takođe se zahvalila na podršci koju dobija iz Srbije, ali i regiona.

- Volela bih da nas večeras i sva šira dijaspora podrži. Nastup možda jeste neuobičajen za Evrosong, ali možda je to i lepota ovog našeg predstavljanja- istakla je Konstrakta.

Foto: Marko Đoković

Napeto, ali se svi nadaju dobrom plasmanu... Ana Đurić Kosntrakta

Iako je naša ekipa u Torino došla sa jednom idejom, za koju se ispostavilo da neće moći da se ispuni, šefica srpske delegacije Ana Rogljić kaže da je ipak sve došlo na svoje mesto.

- Sinoć je bilo sve kako smo želeli. Mislim da smo u odnosu na prvu probu 2. maja poboljšali mnogo nastup. Zadovoljni smo svime- objasnila je Ana Rogljić.

Dodaje i da i druge delegacije veoma pozitivno reaguju na našu kompoziciju.

- Mislim da nema nijednog šefa delegacije učesnika da mi nije prišao i rekao da navija za nas. Ako bude sve kako se nadamo, bićemo ne samo sigurno u finalu, nego i možda u prvih pet- istakla je šefica srpske delegacije.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Tužno! Zvezde i navijači se slažu - fudbal umire! Nikada nije bilo dosadnije i lošije, ovo je samo biznis...
EURO 2024

Tužno! Zvezde i navijači se slažu - fudbal umire! Nikada nije bilo dosadnije i lošije, ovo je samo biznis...

Navijačima i fudbalskim legendama se doslovno plače dok gledaju ovih dana fudbal na Evropskom prvenstvu i Kopa Amerika, jer su izdanja današnjih zvezda daleko od onih na koje su nas navikli igrači koji su okačili kopačke o klin ili su na pragu penzije. Sve je manje bravura, lucidnosti, poteza od kojih zastaje dah i ne čudi što su nekadašnji superstarovi najvažnije sporedne stvari na svetu očajni kada vide šta njihovi naslednici rade na travnatom tepihu.

08.07.2024

10:41

Planeta

Zabava

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)
Kultura

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)

Nakon izuzetno uspešnih samostalnih i grupnih izložbi širom Evrope i regiona mladi, ali već afirmisani, slikar Marko Kusmuk svoj novi opus predstavlja beogradskoj publici na velikoj samostalnoj izložbi "Anatomija zvuka" u Salonu Muzeja grada Beograda. Na izložbi, koja će biti otvorena do 28. jula, predstavljeno je 65 slika, a umetnik je izložio i svoju prvu skulpturu.

06.07.2024

17:48

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija