• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs/Informer/D. I.

13.05.2022

07:45

JOVANA TUŽI UROŠA! Jeremićeva rešila da presavije tabak nakon Ćertićevih uvreda na račun Milija i nje!

Informer

Estrada

JOVANA TUŽI UROŠA! Jeremićeva rešila da presavije tabak nakon Ćertićevih uvreda na račun Milija i nje!

Podeli vest

Vest koja je pre nekoliko dana uzdrmala javnost jeste da su, navodno, Jovana Jeremić i Aleksandar Milić Mili u vezi što je sada iskoristio Uroš Ćertić i zbog toga ih izvređao

Voditeljka i muzičar oštro su demantovali navode da su u vezi, a sve se dogodilo kada je snimatelj televizije Pink uhvatio kadar Jovaninog telefona u kom je neko ko liči na Milija, umemorisan pod njegovim nadimkom uz poruku u kojoj poziva Jeremićevu u spa.

Foto: Insajder

Povezali ih... Jovana i Mili

- A može i spa ako ti je do opuštanja... Mnogo nudim, ne valja - stajalo je u poruci, a ubrzo su usledili komentari na mrežema.

Jovana i Mili su odmah izjavili da on nije ta osoba u njeno telefonu, ali Uroš Ćertić nije poverovao u to, pa je juče izvređao oboje:

- Mili poludeo na testosteronu i krzi srednjih godina, muva nakaze, hoće da se bije u pevačkom takmičenju. Jači si, Davide, džaba mu testosteron Drma ga kriza srednjih godina, a testosteron koji uzima ga čini napaljenim i čini ga jako nervoznim i besnim. Tako da napada i naskače na onu dvorsku ludu i nakazu sa Pinka pored lepe i prebogate žene, a ovamo u sklopu plemenitog muzičkog takmičenja, hoće da se bije sa drugim muškim članom žirija. Ali prirodna masa je mama, Đorđe David će pobediti. Džaba steroidi. Mili je napaljen kao priplodni bik i hoće da se bije, ja se kladim na Davida - napisao je Uroš.

Foto: Darko Cvetanović

Popiće tužbu... Uroš Ćertić

Jovana Jeremić je odlučila da nakon ovoga presavije tabak:

- Ne želim to da komentarišem i da dajem prostor Urošu Ćertiću. On je jedna nevidljiva zamena. Nevidljiv je potpuno i na filmu, a i u životu. Bio je samo zamena. Svi generalno se kreću u krugu svoje pokvarenosti. On ne može da shvati da postoje žene koje ne varaju i žene koje imaju veliku moralnu vertikalu i žene koje su velike gospođetine, koje su moralne gromade. Ja ću ga tužiti, dobiće tužbe i to je to, samo tako će moći da se opameti i da shvati da se više kači na moje ime. Jovana Jeremić je druga dimenzija, tako da ne želim više da ga komentarišem - poručila je Jovana.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
marko

pre 2 godine

Jak si ti frajer.Poslat ce ti neko Mikija da se pokazes.

Rajko

pre 2 godine

Djavolu je glogov kolac došao glave. Veštici lomača. Šta će pinkovom djavolu?

Zoran

pre 2 godine

Ti glupa zeno ne mozes Urosu da pljunes pod prozor. On je znas gde od tebe miljama I miljama usamljen, ti tamo gde je on kaskader ne mozes da budes bi cetka za brisanje toalet solje, gusko. A tebe Mili treba da tuzi jer uz pomen tvog imena uz njegovo onoliko talentovan covek se samo blamira. E i ova zemlja dozvoljava raznim budalama da budu na tv-u.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Portugal je u osmini finala! Turci dali najbizarniji autogol (VIDEO)
EURO 2024

Portugal je u osmini finala! Turci dali najbizarniji autogol (VIDEO)

Portugal je u osmini finala Evropskog prvenstva! Fudbaleri Portugala plasirali su se u osminu finala kontinentalnog takmičenja, nakon što su u 2. kolu grupe F savladali Tursku 3:0 (2:0). Golove su dali Bernardo Silva u 22. minutu, zatim je u 29. minutu Samet Akajdin postigao bizaran autogol, a konačnih 3:0 postavio je Bruno Fernandeš u 56. minutu.

22.06.2024

19:54

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija