• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pulsonline.rs

13.05.2022

21:17

SLAVLJE U DOMU SAŠE POPOVIĆA! Suzana podelila radosne vesti - staju na ludi kamen! Pevačica otkrila sve detalje!

Novak Đurović

Estrada

SLAVLJE U DOMU SAŠE POPOVIĆA! Suzana podelila radosne vesti - staju na ludi kamen! Pevačica otkrila sve detalje!

Podeli vest

Sin pevačice Suzane Jovanović iz prvog braka, Danijel, kog je njen suprug Saša Popović prihvatio kao svog, staje na ludi kamen

Kako je Suzana Jovanović otkrila, njen naslednik će izgovoriti sudbonosno "da" svojoj izabranici Tijani 19. maja tekuće godine.

Foto: Žarko Radovančev

Ženi se sin Suzane Jovanović

- Sve se radi u hodu, deo po deo, jednostavno ne može sve odjednom. Čekate potvrdu gostiju, da li će doći svi ljudi koje ste pozvali. Deca su se takođe angažovala, i Danijel i Tijana, ne mogu da kažem da nisu. Preuzeli su i oni deo obaveza na sebe, ali mislim da će sve uskoro biti gotovo - istakla je Suzana za Grand.

- Ma oni u početku su hteli samo do matičara uz kumove, međutim kada smo počeli da pravimo spisak, krenuli smo od najužih, ali se to proširi. Oni zaista ne vole ništa veliko i spektakularno, skromni su oboje, ali na kraju se proširuje jer ne možete da zovete neke ljude na čijim smo veseljima mi bili. Koliko god da dođe svi su dobrodošli, samo da protekne sve u najboljem redu. Veselje je jednom u životu, rekla sam i sinu i snajki, sada jednom svadba i više nema - dodala je Suzana Jovanović.

Foto: Novak Đurović

Suzana Jovanović i Saša Popović

- Ona je toliko jedna jednostavna devojka da se sa njom nikada nije nazirao nikakav problem. Kada je neko skroman, jednostavan i normalan onda ništa nije teško. Vredna je jako i pažjiva, u početku sam joj samo davala neke savete vezano za Danijela, kako šta treba da uradi ili ne treba, ali to su sve sitnice. Kao i svaka majka, za dobrobit dece i njihovu sreću jer ipak mi smo najsrećniji kada su deca srećna i kada se lepo slažu - rekla je Suzana, pa dodala:

- Ja sam njima reka da porade po tom pitanju (prim.aut. dece), ali oni mladi samo imaju neke obaveze i čekaju da ih završe. Rekla sam im da dok oni prave planove, onaj gore im se smeje. Pravite to dete dok smo Sale i ja mlađi, da vam pomognemo i dok smo voljni, a posle kako hoće - zaključila je pevačica.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija