• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

14.05.2022

12:57

KONSTRAKTA SE NA KLADIONICAMA MUNJEVITO PRIBLIŽAVA BROJU 1! Čak i suparnici navijaju za nju!

printscreen

Estrada

KONSTRAKTA SE NA KLADIONICAMA MUNJEVITO PRIBLIŽAVA BROJU 1! Čak i suparnici navijaju za nju!

Podeli vest

Nastup Ane Đurić Konstrakte na kladionicama se popeo do mesta broj 6, a norveški predstavnici ovogodišnje Evrovizije javno su joj poružili podršu videom na TikTiok profilu

Srpska predstavnica ovogodišnje Evrovizije, Ana Đurić Konstrakta, će večeras, u velikom finalu, boje naše zastave braniti pod rednim brojem 24, a nakon što se Konstrakta u drugoj polufinalnoj večeri plasirala u finale Evrovizije, došlo je do većih promena na kladionicama.

Foto: printscreen/Instagram

Ana Đurić Konstrakta

Konstrakta je pred polufinale bila na 10. mestu na kladionicama, nakon toga je skočila na 8. poziciju, a sada je već na 6. mestu. Pre nekoliko nedelja bila je na 20. poziciji, a kako vreme prolazi srpska predstavnica se "penje" ka samom vrhu liste na kladionicama.

Konstrakta za sada zauzima 6. poziciju na kladionicama i to sa tendencijom rasta, a prvom mestu je i dalje Ukrajina, drugo zauzima Velika Britanija, treće Švedska, četvrto Italija i peto Španija.

Foto: printscreen

 

Dokaz koliko je numera "In corpore sano" zaintrigirala i prirasla srcu govori nam i činjenica da podrška Srbiji dolazi i od strane drugih učesnika i Aninih suparnika. 

Grupa Subvulfer, koja predstavlja Norvešku u večerašnjem finalu "Evrovizije", podržali su srpsku predstavnicu na originalan način.

Foto: printscreen

Norveški predstavnici Evrovizije 2022

Norveški pop duo, koji je u prvoj polufinalnoj večeri prošao u finale i krije svoj identitet maskom, što je već drugi put slučaj na "Evroviziji", očigledno je očaran Konstraktom.

Oni su objavili snimak na TikToku kako tapšu rukama u ritmu naše numere, dok se sa njihovim smenjuje snimak Konstraktinog nastupa za pesmu "In Corpore Sano".

@subwoolfer Just because we couldn’t land our spaceship near #israelcalling doesn’t mean we couldn’t practice our earthling cleaning routine at home to the live stream #serbia #konstrakta #fyp #subwoolfer #givethatwolfabanana #eurovision2022 #grandmasoftiktok @KONSTRAKTA ♬ original sound - Subwoolfer

- Praktikujemo našu rutinu čišćenja - piše u opisu videa, koji se uveliko komentariše.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija