• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/S.S

16.05.2022

07:20

PREDSTAVNICA SRBIJE GLADNA SLETELA U BEOGRAD! Jedva čekam da pojedem nešto kuvano!

Printscreen

Estrada

PREDSTAVNICA SRBIJE GLADNA SLETELA U BEOGRAD! Jedva čekam da pojedem nešto kuvano!

Podeli vest

Ana Đurić Konstrakta kaže da je jedva čekala da stigne u Beograd i pojede nešto kuvano!

Predstavnica Srbije, koja je na Evroviziji zauzela fenomenalno peto mesto, otkrila nam je šta joj je najviše nedostajalo tokom dvonedeljnog boravka u Torinu.

Foto: printscreen

Ana Đurić Konstrakta

- Jedva sam čekala da stignem kući i pojedem nešto kuvano. I, naravno, da vidim svoju decu, koja su mi u telefonskom razgovoru rekla da sam "pokidala" - kaže na početku razgovora Konstrakta, koja je sa svojim saradnicima slavila u avionu za Beograd:

- Super nam je bio let iz Torina, jeli smo tortu i pili šampanjac. Slikali smo se sa putnicima koji su sa nama bili na letu, kao i sa posadom, koja nas je pozdravila aplauzom.

Foto: Informer.rs

Konstrakta na aerodromu Nikola Tesla

 

Konstrakta najavljuje da planira da se neko vreme potpuno povuče sa scene

- Nisam očekivala da ćemo biti peto mesto, ovo je veliki uspeh za sve nas. Dobro smo prošli od publike, ali ni žiri nije bio toliko loš prema nama. Sada malo planiram da se povučem. U narednom periodu stupa na snagu moj projekat "Umetnica je nevidljiva". Nestajemo na neko vreme da se malo saberemo i posvetimo drugim stvarima - završava pevačica.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
NEBOJŠA

pre 1 godinu

ма браво сестро.песма ти је ''счувај боже и саклони''али ти си царица !!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija