• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

15.05.2022

22:50

UJEDINILA BIVŠU JUGOSLAVIJU! Konstrakti upućena bitna i predivna poruka od naroda sa Balkana!

printscreen

Estrada

UJEDINILA BIVŠU JUGOSLAVIJU! Konstrakti upućena bitna i predivna poruka od naroda sa Balkana!

Podeli vest

Reči podrške Konstrakti pristižu iz celog regiona, pa je tako na Instagram stranici koja se bavi očuvanjem prijateljstva Bosanaca, Hrvata i Srba upućena jako bitna poruka Konstrakti

Ono što je obradovalo mnoge posle Evrovizije je to što je Konstrakta jednoglano prihvaćena u regionu, a dokaz su i poeni koji su u velikim količinama došli od bivših jugoslovenskih republika.

Foto: printscreen

Ana Đurić Konstrakta

Sve češće se pominje rečenica kako je Konstrakta ujedinila region, a da ta izjava nije samo obična fraza nam govore sve češće izjave regionalnih umetnika, novinara i influensera. Jedna instagram stranica koja se bavi očuvanjem prijateljstva Bosanaca, Hrvata i Srba je okačila post sa jakom porukom iz koje se vidi koliko su ljudi Anu zavoleli za jako brzo vremena.

- Draga Konstrakta, još jednom ti čestitam visoko 5. mesto na najpopularnijem muzičkom takmičenju na svetu. Ne znam koliko si toga svesna, ali uspela si ujediniti bivšu Jugoslaviju u ovako turbulentnom vremenu. Sad imaš priliku kao niko drugi u ovom trenutku, da svojim likom i delom nastaviš svoj rad u ovom ritmu i jednoga dana odeš u legendu, kao što je to postao Đorđe Balašević. Vodi računa o nacionalnim i verskim osečanjima svih naroda sa ex-Yu i maksimalno se ogradi od politke. Ne tvrdim da ideš u tom smeru pa te kao sputavam, nego te savetujem da ti se to nikad ne desi jer trenutno si u znatnoj meri ublažila podele među ljudima i za sad ideš u pravom smeru. Muzika je nit koji nas spaja. Ti si trenutno nit koja nas najjače spaja. Voli te Hrvatska, voli te Bosna, voli te Crna Gora, Slovenija, Makedonija i naravno tvoja Srbija - napisali su na ovoj instagram stranici.

Foto: printscreen

 

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija